| Zapacythax a întrebat:

Pentru vacanta, profesoara de Romana ne-a dat sa demonstran ca : "Cainele si Catelul" esti fabula. Vreau sa-mi scrie cineva cainele si catelul. ca esti fabula! Va rog frumos, ca eu am dat si manualul de romana, plus ca, celelalte caiete de clasa nu le gasesc, si nu prea mai stiu cum sa fac!
Inca odata, vreau sa-mi demonstreze cineva ca : "Cainele si catelul" esti fabula!

DAU FUNDA!

8 răspunsuri:
| Zapacythax explică:

Demonstram**

| Zapacythax explică:

Este*frustrated

| TrixLove a răspuns:

1. Clar nu ai sanse sa termini vreodata o tema, deoarece scrii infernal.
2. Ca sa demonstrezi ca "Cainele si catelul" este fabula trebuie sa o citesti mai intai si sa scrii ca a fost folosita personificarea. Si ca acele animale vorbesc si au ganduri proprii. Am avut si eu candva o tema de genul asta, numai ca era alta fabula. Parca asa am scris, dar mai complex.
Cauta pe google ce inseamna fabula si scrie acolo.

| Cosmin3D a răspuns:

*idiot mode on*
Cainele si catelul ca esti fabula, ăhh...Cainele si catelul esti fabula pentru ca...numele lui cainele si catelul esti Fabula si Fabulo
http://www.myfacewhen.com/62/
http://www.myfacewhen.com/71/
*idiot mode off*

1.Cauta pe internet ce inseamna fabula si fa-ti singur tema :|
2.Asta e categoria Comics, deci jet cu intrebari de atea!

| PreetyGirl a răspuns:

Nu te supara dar ai facut multe gresei 1 demonstram, 2 este, pentru numele lui Dumnezeu nu te supara da ai scris si la sfarsit gresit sad

| Wladutz a răspuns:

Du-te drequ de la comics poluatorule!straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti praf rau de tot la limba romana. Pune mana si invata, mai lasa dracu' cersitul pe net!

| Zapacythax explică:

Bai frate nu va mai luati de mine straight face
m`am grabit si eu cand am scris straight face
voi cand scrieti repede, nu gresiti? raised eyebrows
eu cred ca si voi gresiti, asa ca nu va mai luati de minehappy
ca stiu ff bine sa scriuu`winking
dar am gresit ptc m`am grabitstraight face!

ce oameni frate rolling eyes!