| delya2000 a întrebat:

Stiti un anime daca exista, in care sa fie un tip de partea raului gen Jellal, care sa se infrunte cu o fata de partea binelui, dar aceasta sa aiba caracterul lui Erza Scarlet, din Fairy Tail, si pana la urma ei sa formeze un cuplu.

Multumesc, va astept raspunsurile.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in tokyo ghoul personaju principal devine rau la sfarsitu' sezonului 1 si e o fata care il place care cred ca o sa il aduca inapoi in sezonul 3 (care apare in iarna lui 2016)

Si in kampfer pers principal da la un moment dat de o fata care e rea dar ea devine buna si se alatura lor din dragoste pentru baiat

Scuze, altele chiar nu stiu :\

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam exact asa nu prea stiu, dar stiu un anime in care baiatul e bun si fata e rea si la sfarsit... pai... da, poti sa zici ca formeaza un cuplu. cred laughing Akame ga kill ar fi anime-ul asta.

| delya2000 explică (pentru anonim_4396):

Altele mai sti?

| anonim_4396 a răspuns (pentru delya2000):

Pai in tokyo ghoul personaju principal devine rau la sfarsitu' sezonului 1 si e o fata care il place care cred ca o sa il aduca inapoi in sezonul 3 (care apare in iarna lui 2016)

Si in kampfer pers principal da la un moment dat de o fata care e rea dar ea devine buna si se alatura lor din dragoste pentru baiat

Scuze, altele chiar nu stiu :\