Salut.
"Major" e un anime despre :
- baseball
- Goro (personajul principal)
- pasiunea pe care o are Goro fata de baseball (si nu numai).
Urmareste viata lui Goro, de cand acesta era un copil de doar 4 ani si pana cand ajunge sa joace in MLB (Major League Baseball)(19 ani), toate acestea intamplandu-se de-a lungul celor 6 sezoane.
Vizionare placuta!
Buna.
- InuYasha (2 sez)
- Rurouni Kenshin (il gasesti subtitrat in romana sub titlul"Samurai X")
- Katekyo Hitman Reborn!
- Shakugan no Shana (3 sez)
Urmatoarul anime este din genul Sport:
- Major (6 sez + 2 Ova-uri care continua povestea din seria TV)
Vizionare placuta!
Sarbatori Fericite!
Anime-ul major, imi poti da mai multe detalii macar un pic te rog?
Mersi o sa vizionez acest anime pare interesant. momentan m-am apucat de [fairy tail] dar dupa ce il termin ma voi uita la [major]
P.S. [mersi..si eu iti urez un CRACIUN FERICIT si tot ce iti doresti]
Salut.
"Major" e un anime despre :
- baseball
- Goro (personajul principal)
- pasiunea pe care o are Goro fata de baseball (si nu numai).
Urmareste viata lui Goro, de cand acesta era un copil de doar 4 ani si pana cand ajunge sa joace in MLB (Major League Baseball)(19 ani), toate acestea intamplandu-se de-a lungul celor 6 sezoane.
Vizionare placuta!
Baka and test
chobits
gurren lagann
World Destruction
Bakuman
macar unul dintre astea sper ca nulai vazut daca nu atunci mai stiu zeci de animeuri PS animeurile de mai sus au si dublare in engleza
The Legend of the Legendary Heroes.Stiu ca titlul e cam aiurea, dar e superb din punctul meu de vedere.
Buna uite o lista:
Bleach anime manga
Dragon ball anime anime
Dragon ball GT anime
Dragon ball Z anime
Naruto - naruto shippuden anime manga
Higurashi no naku koro ni si Umineko no naku koro ni (Sunt la "set"..Sa te uiti la ele in ordinea in care le.am scris eu) Nana, Darker than black, Soul Eater, Get Backers, Shiki si Detective psychic Yakumo
Pai nu sunt chiar asa de lunga durata, dar merita vazute. Daca cauti vre`un anime romantic te poti uita la Nana, Paradise Kiss, Sukitte Ii Na Yo, Tonari No Kabitsu-kun.
De actiune si supranatural Kuroshitsuji 1 si 2, Elfen Lied, Black Rock Shooter
Si mai este unul care e supranatural si romantic, Sankarea
Eu aici ti-am spus cateva care mie mi-au placut mult, oricum daca le vezi o sa decizi u daca iti plac .
Fairy tail ar putea sa-ti placa.Ii vorba despre o lume plina cu magie si magicienii au ''guilds'' in care fac parte. Animeul este despre o fata Lucy Heartfilia care vrea sa se alature ghilzi(nu stiu cum se scrie pe romana) Fairy tail. De aici se intalneste cu un magician de acolo Natsu Dragneel aka Salamander si care o duce in ghilda.De aici mai departe animeul urmareste aventurile lor.
E ongoing cu 162+.
Daca nu incerca Full metal alchemist, Bleach sau Soul eater
mariacris98 întreabă: