-Highscool of the Dead (un macel are loc in lume, iar un grup de liceeni incearca sa suprevietuiasca)
-Guilty Crowm (e un anime romance + action, dar are o grafica excelenta si o poveste uimitoare de iubire )
-Kimikiss Pure Rouge (actiunea are loc in cercul unui grup de liceeni care incet incet incep sa se cupleze odata cu intoarcerea unei prietene din copilarie)
-Nana (o poveste realista ce prezinta destinul a doua fete cu acelasi nume odata cu sosirea acestora in Tokyo. )
- Wolf Rain (un anime extraodinar ce prezinta o dragoste mai presus de orice lume si un destin dureros)
-Mirai Nikki (un anime cu totul iesit din comun ce se aseamana putin cu Death Note, dar in care este prezentat o dragoste eterna si neinteleasa)
-Myself; Yourself( un anime bunicel cu un grup de liceeni marcati de trecut)
-Sukitte Ii na eu (cel mai popular baiat din scoala si cea mai nepopulara si neincerzatoare fata...restul se intelege de la sine )
-Zetsuen no tempest (nu este chiar un anime romance, dar relatia de iubire a doi baieti pentru o fata pare ca schimba lume..destul de bun si ciudat anime-ul )
Daca te referi la anime-uri SHOUJO, atunci uite aici cateva(fara cele mentionate de tine bineinteles )
-Fruits basket
-Gakuen Alice
-La corda d'oro
-Shugo Chara
-Yumeiro Patisierre
-Cardcaptor Sakura
-Clannad after story
Hm. Nu stiu daca o sa-ti place dar Hiiro no Kakera e un anime superb si are 2 sez. este vorba despre o fata care isi viziteaza bunica (aceasta locuieste intr-un sat mai retras si ciudat) odata ajunsa in padurea care o separa de casa bunicii ei este atacata de niste bestii ale naturii, dar un tip o salveza. Acest tip a fost trimis de bunica ei ca s-o intampine.Cand ajunge la bunica ei, afla ca este printesa "Tamayory" si ca trebuie sa prodejeze sigiliul lui onokirimaru si astfel intalneste alti 4 tipi cu care se imprieteneste si care o protejeaza... cert este ca pana la urma se indragosteste de tipul roscat, cel care o salveaza in prim ul episod... mie mi-a placut poveste acum depinde de tine.^-^
Hmm...pai iti recomand:
-Midori no Days
-Hidan No Aria( exact cum ai spus tu in descriere.o fata care se cearta cu baiatul pe care-l place)
Shadow82838 întreabă: