| 18missy a întrebat:

Ziceti-mi si mie niste glume noi si bune laughing! DAU FUNDAAA!:*

12 răspunsuri:
| MihaelaStyles a răspuns:

-Bula spune in engleza urmatoarea propozitie: "Pisica a sarit in apa si s-a inecat".
- Usoooor: "The cat cattapulting in water glugluglu and no more miau miau...

| AoiChan a răspuns:

Bula il intreaba pe tacsu : -Tati, ce am sa gasesc de Craciun sub brad? Tacsu : -Parchetul ma!

| Just4Joker a răspuns:

Comics inseamna reviste, nu glume... Ma rog.
I:Stii bancu' cu coincidenta?
R: Nu.
R2: Ce coincidenta, nici eu!

| wPapy a răspuns:

Alina are un prieten...pe bula.Masa ii zice lu` Alina ca dau bula o saruta sa zica mere daca o atinge pe tate sa strige pere si daca o atinge pe cur sa strige portocale.
Bula ajunge trece 5 10 15 min si striga Alina:
-Salata de fructeeeeeeeeeeee!

| JustPaly a răspuns:

Reot,se duce amarat la seful de post din comuna. -Ce-i parinte,ce s-a intamplat? -Fiule, mi-au furat hotii bicicleta. Politistul s-a gandit putin apoi i-a spus: -Parinte, la slujba de duminica sa le vorbesti enoriasilor despre cele 10 porunci.Cand ajungi la "Sa nu furi"-te uiti atent la fetele enoriasilor.In mod sigur cel care este vinovat,se va rusina si va lasa privirea in pamant. Pleca preotul,iar dupa o saptamana se intalni cu politistul. -Ce faci parinte,mi-ai ascultat sfatul? -Da, fiule, le-am vorbit enoriasilor despre cele 10 porunci si cand am ajuns la -"Sa nu preacurvesti"-mi-am adus aminte unde am lasat bicicleta!

| JustPaly a răspuns:

Mai am una La biserica, preotul se intalneste cu un tanar enorias: - Ce te aduce la biserica, Ioane? - Iaca, am venit sa ma spovedesc. - Nu-i nevoie, ti-am citit blogul...

| bettybea2011 a răspuns:

Mama vrea sa-l sune pe tata dar vede ca n-are credit si ii spune copilului sa sune. Dupa cateva min ii spune mamei ca raspubnde o femeie si nu vrea sa i-l dea pe tata.Cand ajunge acasa isi ia doua palme iar acesta o intreaba de ce? si mama il cheama pe copil sa-i zica ce a zis femeia aia si acesta zice: Abonatul nu poate fi contactat. (copilul nu ii zise ce a spus la tell)big grin

| alinutzabebitza a răspuns:

Bula vede pe un panou 'Papagal rau' si intra ca
sa vada minunatia apoi vazu un papagal intr-o colivie care am zis ' Caine, pe el baiatul'. Sau: Bula cum iti doresti sa fi scoala? intreba Dna. iar Bula:Inchisa doamna inchisa! Sper ca ti-am fost de ajutor. fundita?
happy

| dan022 a răspuns:

Trei lilieci stau pe un balcon, unul pleaca si dupa un timp se intoarce plin de sange la gura.Le spune celorlalti 2:
-Ati vazut turma aceea de oi?
-Da.
-Nu mai este.
Pleaca si celalalt si se intoarce si el plin de sange la gura.Le spune celorlalti:
-Ati vazut turma aceea de vaci?
-Da.
-Nu mai este.
Pleaca si al treilea si, ca si ceilalti 2 se intoarce plin de sange la gura:Le spune celorlalti:
-Vedeti turnul acela de biserica?
-Da
-Eu nu l-am vazut.

| xxXXCatalinXXxx a răspuns:

Bula merge cu bunica pe strada apoi bula vede pe jos 50 de bani si vrea sa ii ia
Bunica:Cei pe jos pe jos ramane!
Apoi, gaseste 100 de lei si la fel sa si la inceput
Sper ca te-am ajutat!
Succes in viata!

| asjkldfg a răspuns (pentru xxXXCatalinXXxx):

Nu era asa bancul era: Bula merge cu bunica pe strada si vede 1 leu vrea sa-l ia dar bunica: -Bula! Ce-i pe jos pe jos ramane Apoi, gaseste 1 milion si vrea sa-l ia bunica ii spune -Bula ce-i pe jos pe jos ramane Dupa ce au mai mers ei bunica cade intr-o groapa carandu-i ajutor lui Bula, dar Bula -Ce-i pe jos pe jos ramane.

| NothingToEat a răspuns (pentru xxXXCatalinXXxx):

Mai era ceva
cade bunica in groapa
Bunica: bula bula ajuta-ma scoate-ma de aici
BULA: bunico cei pe jos, jos ramane

Întrebări similare