| megamaster a întrebat:

Buna tuturor
ar putea cineva sa ma ajute
adica un fan anime
Eu nu prea inteleg datele de pe internet in legatura cu SAo
e un haos, deci ma poate lumina cineva?
cind va aparea al 3 sezon si daca va aparea, adica orice informatie e foaarte bine primita
si as dori poate cu cineva despre anime in general
mai detaliat

Răspuns Câştigător
| LaughingKarima a răspuns:

While not giving too much away, Sword Art Online Season 3 has Kirito in a new virtual world called Underworld. The focus is on Project Alicization, a Japanese government project run by a mysterious company called Rath. Much like Sinon was the focus of the Phantom Bullet, the main new character for Underworld is Alice and Eugeo.
Asta e tot ce am gasit despre personaje. In romana cu gasesti nimic sigur dar daca vrei iti traduc ce e scris mai sus.

2 răspunsuri:
| LaughingKarima a răspuns:

Sezonul 3 va aparea ori la sfarsitul lui 2015 fie la inceputul lui 2016. Mai vrei sa stii si altceva? Ca sa stiu ce sa iti mai spun, nu ca sa vorbesc aici ca o moara stricata.

| megamaster explică (pentru LaughingKarima):

Care vor fi personajele principale, care vor fi cele secumdare

| LaughingKarima a răspuns (pentru megamaster):

While not giving too much away, Sword Art Online Season 3 has Kirito in a new virtual world called Underworld. The focus is on Project Alicization, a Japanese government project run by a mysterious company called Rath. Much like Sinon was the focus of the Phantom Bullet, the main new character for Underworld is Alice and Eugeo.
Asta e tot ce am gasit despre personaje. In romana cu gasesti nimic sigur dar daca vrei iti traduc ce e scris mai sus.