| Jamaicans a întrebat:

va pun acum niste intrebari DAU FUNDA 1. mai sunt episoade noi la avatarul aang ep 62 63.? 2. in avatarul korra cum a fost ucis avatarul aang 3. mai exista episoade noi la avatarul imi place asa de mult

Răspuns Câştigător
| Sobialesc_Sofia_1990 a răspuns:

Ok...deci nu mai exista alte episoade din avatar:the last airbender se opresc la 61(scuze si mie mi-a parut rau, dar asta e adevarul)2. Aang nu a fost ucis, ci a murit de batranete, din cate am inteles.3.Depinde de episodul la care ai ajuns.eu personal am cautat restul de episoade ramase de dupa episodul 26(care incheie cartea 2:spirite) si nu am mai gasit nici macar in engleza, nimic. de asemenea m-am documentat si am inteles ca urmeaza cartea 3:change-schimbari si apoi si cartea 4, autorii desenului spun ca seria avatar:the legend of korra are 56 de episoade si trebuie sa asteptam pana apar toate. Sper ca ti-am fost de ajutor.happy

1 răspuns:
| Caluian_Cornel_1992 a răspuns:

Daca doresti sa mai vezi "Avatar" cauta banzile desenate pe internet ca da de la ultimul episod cand Aang la invins pe Ozai da vezi cas in engleza! Sper ca team fost de ajutor!