| PapushaDeCristaL a întrebat:

Buna:Xas dori sa va intreb daca va plac visele(de noapte)? povestiti-mi si mie cel mai ciudat vis al vostru! dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| Anduuu a răspuns:

Cel mai ciudat vis al meu a fost aseara! Am visat ca tata mergea la curte cu un balon rosu si mama mi-a zis sa ma duc sa-l opresc ca face o prostie si ca nu poate sa mearga ea ca se arde laptele pe foc! Nu-mi mai aduc aminte ce am facut dar apoi am aparut mai mare, ma casatoreamlaughing! Eram cu mama la un magazin de rochii de mireasa si eu am zis ca nu vreau rochie alba! M-am certat cu mama si mi-am luat o rochie neagra, cu volane-era aceeasi cu rochia pe care a purtat-o Canan-telenovela de pe A1! In fine, eram intr-o curte dar eu nu-mi cunosteam mirele.Nu-l cunosteam putea sa fie oricine, la un moment dat am venit in casa sa ma schimb...sa-mi iau rochia cea neagra dar acum era scurta...foarte scurta si eu incercam sa-mi prind parul,mama a zis ca mi-l prinde ea si imi adusese niste bijuterii i-am zis ca nu-mi plac si a plecat suparata! Apoi a venit verisoara mea si mi-a adus un ceas.l-am luat, eram trista,la un moment dat a venit un baiat,foarte dragut,stiam ca il cheama Danut dar nu stiu de unde si mi-a sters lacrimile, mi-a zis sa fugim, sa-mi fac bagajele! Am acceptat si mama m-a sustinut toti au vrut sa plec cu el numai o fata m-a prins de mana si mi-a zis ca daca plec cu el ii rapesc fericirea ei! N-am bagat-o in seama si am plecat.Am ajuns la un magazin si i-am zis ca eu ma intorc, el s-a intristat si eu am plecat, mi-a zis ca daca plec acum nu se va mai intoarce niciodata si eu am zis ca va fi bine! Am ajuns acasa mama s-a bucurat sa ma vada toti s-au bucurat sa ma vada! Si m-am trezit! Nici acum nu stiu ce e cu visul asta.Cine e Danut? Stiu ca aseara fratele meu a fost la o nunta si era imbracat superb, in negru exact ca Danut al meulaughing Penibil dar poate-mi zici tu ce ar putea sa insemnelaughing

4 răspunsuri:
| Brighitaaa a răspuns:

Deci :
Am visam mai de mult cand eram micuta ca maimutele invadau pamantul si veneau nave spatiale si vedeam ca maimutele tot zburau prin copaci, aici in cartier la mine laughing

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Once upon a time...in my dreamsZzZzzzz...
Visam ca, cad in gol de la inaltime intr-un rau si tot cadeam cadeam...dar apa nu o atingeam ~ am facut si o ⓡⓘⓜⓐ, dar e adevarat si e si ciudat ⊙.☉

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai: Eram pe o strada si mergeam pe bicicleta ( cand m-am trezit m-am mirat pentru ca nu stiu sa merg pe bicicleta ) si deodata vad pe partea cealalta vreo 5-6 baieti tot cu biciclete trecand. Am facut undeva la dreapta, apoi la stanga si m-am trezit ( de pe drumul din oras ) intr-un drum laturalnic de la tara. Am mers ce-am mers si am vazut un pod. Am trecut podul, iar afara s-a facut ziua ( cand eram in oras era noapte ). Am cazut de pe bicicleta langa un tufis. Se vedea ceva miscand langa tufis, eu m-am speriat si am fugit lasand bicicleta acolo... si m-am trezit. The End xD

| SpyDeck a răspuns:

Cel mai penibil vis al meu a fost cand am visat:Ca ma dedeam cu o parasuta. Apoi parasuta s-a rupt. Apoi a aparut o alta parasuta.Si to tsa pana cand am cazut pe pamant, dar cand m-am trezit eram cazut jos din pat.