| Dalyan a întrebat:

Bunaaa, nu mai am idee la ce anime sa ma uit.dau numai peste porcarii(cel putin asa le consider eu). Ziceti-mi va rog niste anime-uri bune!puppy dog eyes De preferat sa fie traduse dar daca nu sunt, si sunt prea faine pot fi si in engleza.Dau funda.big grin

Răspuns Câştigător
| ayosmdk a răspuns:

Depinde ce gen iti plac...
De curand am vazut Kuroshitsuji pe care il recomand din toata inima, e super

Clannad si Clannad Afterstory - anime super, momente haioase dar si momente super dramatice, mai ales in al doilea sezon

Full metal alchemist si Full metal alchemist brotherhood - personal, mi-a placut mai mult cel din urma

K project - dupa parerea mea, merita nota 10. Arta e super in animeul asta, la fel si actiunea. Are si mister, ceea ce imi place mult

Shinrei Tantei Yakumo - Anime psihologic, mistere, fantome, spirite
Imi place ca povestea se invarte in jurul a doua personaje si ca are si momente romantice ( putine si slabute ) dar asta face animeul mai interesant

Inu x boku ss - Nu stiu de ce dar mi-a placut. Desi nu sunt fanul animelor de genul asta... mi-a placut. Weird!

Hakuouki - Este super. Pe langa faptul ca personajele sunt super ( si la aspect si la caracter ), animeul e bazat pe o poveste reala ( cu exceptia demonilor, normal ).

Ghost in the shell - Am fost surprinsa, din nou, ca mi-a placut un astfel de anime... Oricum, coloana sonora e super si povestea in sine e geniala

Kamisama Hajimemashita - probabil ca imi place asa de mult deoarece e cu demoni ( animele cu demoni sunt preferatele mele )... Poveste de dragoste, comedie ( in general ) intre un om si un demon

Trinity blood - L-am vazut cand aveam vreo 6 ani... Am o gramada de amintiri din animeul asta ( pe langa sechele, deoarece eram prea mica sa vad 'chestii de groaza' laughing ) In orice caz, merita vazut.

Soul Eater - lol... Unul dintre preferatele mele.

Phantom requiem phantom - Dupa parerea mea, e un anime cam trist. Mai ales la sfarsit, cand cei doi si-au recastigat libertatea dupa atatia ani in care au fost folositi, ei doi mor crying El -ucis, ea- se sinucide ( cam asa stiam )

D Gray man - mi-as fi dorit sa fie un sezon 2, a fost super

Hell girl - pe asta il stiu de cand eram mica. Ce vremuri...

Romeo x Juliet - clasica poveste imbunatatita. La fel de trista, sadly

Yamato nadeshiko shichi henge - E o comedie... Daca nu ai ce face sau daca vrei doar sa razi, te uiti la el... Daca in schimb vrei un anime bun, te sfatuiesc sa il eviti laughing

Kimi ni todoke - clasica poveste, baiatul popular se indragosteste de faat nepopulara

Say i love you - Sukiite ii na eu - Aceasi poveste clasica, baiat popular + fata nepopulara = love

De curand am inceput sa ma uit la Makai Ouji devils and realist.

10 răspunsuri:
| Mada2799 a răspuns:

Another, Deadman Wonderland, Shiki, Kuroshitsuji, Attack to Titan, Un-Go, Anohana, Kuroko no basket, Hotarubi no mori e ( este film), Black Rook Shoother, Mirai Nikki, Amnesia, Control, Uta no prince-sama, Zetsuen no tempest, Durarara, Kami-sama Hajimemashita, Kimi ni todoke, Sukitte ii na eu, Inu x boku ss, Death Note, Sword art online, Sankarea, Kaichow wa maid-sama, Darker than Black, Ao no Exorcist, Tonari no kaibutsu-kun... Sper sa iti fiu de ajutor!

| Ivan_Teo_1999 a răspuns:

Ce zici de happy tree friends

| infinity3 a răspuns:

Mai sunt multe :
Naruto, Bleach, Beelzebub, Highschool dxd, aste sunt unele din preferatele mele.

| Stil a răspuns:

Incearca:

Steins; Gate
Fullmetal Alchemist
Gintama
Shingeki no Kyojin
Kanon (2006)
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Sword Art Online
Natsume Yuujinchou
Mushishi
Great Teacher Onizuka
Hellsing
Paradise Kiss
Nana
Kuroko no Basket
Skip beat
Chihayafuru
Higurashi no Naku Koro ni
Durarara!
Toradora!
Shiki
Byousoku 5 Centimeter
Hanasaku Iroha
Ookami to Koushinryou
Kimi ni Todoke
Bokura ga Ita
Kaichou wa maid-sama
Another

Sper sa fie pe placul tau.
Vizionare placuta happy

| NareX a răspuns:

Satana cartoons

| ryuu a răspuns:

Buna.
- Bakuman (3 sez)
- Sakamichi no Apollon
- Nodame Cantabile (3 sez)
- Rose of Versailles
- Mouretsu Pirates
- Tokyo Magnitude 8.0
- Ikoku Meiro no Croisée
- Hanasaku Iroha
- Emma: A Victorian Romance (2 sez)

Vizionare placuta!

| Deleb a răspuns:

Aceiasi dilema o am si eu, of, of. Parca toate anime-urile noi sunt oribile. Insa, de curand, am gasit doua anime-uri care ma atrag, chiar daca nu sunt terminate.
Brothers Conflict si Blood Lad.
Pai, arunca o privire prin lista mea, iar cam toate anime-urile cu nota 10 si 9 ti le recomand.
http://myanimelist.net/animelist/Deleb

| TomyRO a răspuns:

Aici gasesti orice anime vrei

http://www.animekage.com/

| չﻨгﻪรէﻨĸ a răspuns:

Kuroshitsuji,Vampire Knight,Ouran Hight School Host Club,Shiki,Another,Kaichou-wa maid sama-asta e foarte amuzant, Death Note, Sword Art Online, Mirai Nikki, Kuroko no Basket.

| Hewen_Jessie_1995 a răspuns:

Natsume Yuujinchou.
Naruto shippuden.