| akashi4 a întrebat:

Ca credeti ca este cel mai bun anime in functie de gen: comic,actiune,aventura,hentai,horor,ecchi,romance, drama, psihologic?

6 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Comic: Ouran High School Club
Actiune: Fairy Tail
Aventura: Fairy Tail
Psihologic: Death Note
Horror: Atack on Titan
Romance: Ore Monogatari / Golden Time
Drama: Guilty Crown

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comic: Baka to test to shoukanjuu / prison school
actiune: fairy tail
aventura: fairy tail
horror: attack on titan
ecchi: kiss x sis
romance: kaichou wa maid-sama
drama: clannad
psihologic: death note

esti sigur/a ca vrei si hentai? laughing imo cel mai bun pe care l-am vazut pana acum e Joshikousei no Koshitsuki saaau poate Sei Brunehilde Gakuen Shoujo Kishidan to Junpaku no Panty The Animation

tongue vizionare placuta

| xxRandomNamexx a răspuns:

Comic: Watamote si Prison School
Aventura:Akatsuki no Yona (Este foarte bun si ca romance si comedie) si Naruto
Hentai: Oni Chichi
Horror: Corpse Party: Torturated Souls
Ecchi:Fairy Tail
Romance: Kaichow wa Maid-sama
Drama: Shinsekai Yori
Psihologic: Fate/Zero
Mecha: Code Geass

| HandaSei a răspuns:

Comedie: Fără doar și poate, Great Teacher Onizuka (1999), dar toată lumea în cunoaște ca GTO rolling on the floor și da, chiar este foarte tare acest anime, în ciuda vechimii! Dar ca să spun și unul mai contemporan, să nu par prea clasic... Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!, KonoSuba mai pe scurt. happy

Acțiune: Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (Parasyte) categoric! Dar nu pot lăsa totuși nemenționate nici Durarara! și seriile Fate/(zero și stay night: Unlimited)!

Aventură: când spun aventură, deși se poate în multe contexte, dar eu personal mă gândesc direct la ceva cu temă istorică... iar primele care-mi vin în gând sunt: Akatsuki no Yona, Arslan Senki, Samurai Champloo, chiar nu mă prea pot hotărâ între astea! rolling on the floor

Horror: Shinsekai yori / un anime și genial pe deasupra, recomand 100%! xD

Ecchi: Shokugeki no Souma, deși nu are exagerat de mult Ecchi, iar DXD ar fi cea mai plauzibilă alegere... prefer totuși să combine și alte elemente, iar acesta să spunem că e destul de condimentat "la propriu"! rolling on the floor

Romantic: Shigatsu wa Kimi no Uso / Categoric numărul unu în topul meu personal, și probabil asta nu se va schimba mult timp! big grin

Dramă: Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin / greu de ales... ar mai fi fost și AnoHana, Clannad, ef: A Tale of, Shigatsu wa Kimi no Uso, dar am optat Rainbow pentru că e o combinație perfectă de Dramă și Thriller pe o temă istorică, chiar foarte tare! big grin

Psihologic: Paprika, este un film nu serie TV... dar în orice caz este genial și are un stil unic! Dar ca să pun totuși și o serie TV, deși sunt destul de multe chiar foarte bune, cred că ar fi Death Note în cele din urmă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Full Methal Panic(&Fumoffu)

Yu Yu Hackusho

Cawboy Bepop

-
Another

Humanoid Kikaider

Saihate No Kimi e

-
Monster
&
Death Note

| LuluOneMillion a răspuns:

Comic: Gintama
Actiune: K (sau K-project i se mai spune)
Aventura: Dragon Ball (prima serie)
Hentai: Sora no Iro, Mizu no Iro
Horror: Another
Ecchi: Highschool of the Dead
Romance: nu ma bag ca n-am vazut multe de genul, dar de curand imi plac.
Drama: Shouwa Genroku Rakugo Shinju
Psihologic: Death Note