Am vazut un desene foarte popular cand eram mic aia ar fi fata perfecta prin 98, 99
Pai...nu stiu.
Shiina din Sakurasou no pet? *in primul rand* ^w^
Rikka Takanashi mai e cute dar fara petecul acela pe ochi. Niciodata nu am inteles de ce il poarta, nu are nevoie de el...
Mine Akame Ga Kill.
Sinon Sword Art Online si mai sunt si altele...
Bafta!
Daaa, si mie imi place ff mult de Shiina si de Mine Mine cred ca a avut cele mai multe killuri si despre o fata gen ea vorbesc la numarul 2. Iar Shiina pe bune, e asa de bine desenata zici ca e un inger foarte frumoasa, foarte cute, foarte sexy... 11/10 Shiina. De rikka nu prea imi place, dar ehh.
Si Sinon e foarte ok, gen mi-a placut de ea, dar doar in joc. IRL arata super awful :
Mai ales de Shiina ^w^ Totusi...imi venea sa omor pisica aia de la sfarsit ca nu i-a lasat sa se sarute. :)) Pe bune acum, de ce in toate anime-urile de genul o pisica intrerupa totul?
Sakurasou no pet- o pisica ii intrerupe
La Rikka si Yuuta la fel...tot vina pisicii. Concluzie? Nu bagati pisici in anime-uri, mai ales in romance!
Nope. Nu cred ca Mine...Susanoo a avut cele mai multe. Numai in episodul in care a fost introdus a omorat...
https://youtu.be/M4vC0AZ1snA?t=829
cam atatia XD
Nici mie nu-mi placea de Rikka la inceput... dar fara petecul acela pe ochi e destul de cute. :)
Sinon a avut o viata grea, nu fi rau cu ea. :(
Btw Si Enju din Black Bullet mai e cute
http://media.giphy.com/media/WxFzJTobZrZgk/giphy.gif
Dar...dupa cum zicea si Rentaro "Mai asteptam vreo 6 ani" =))
Dar e urata IRL nu-mi place de ea decat cu parul ala albastru-verzui Si acum sincer, Susanoo a fost cam op... Dar prin killuri nu ma refeream la omuleti din aia slugi ci la din aia puternici, gen sora-sa lu Akame, sau Esdeath, sau aia 4 smecheri care au fost rupti de Lubbock si Akame
Mine a omorat-o pe tipa aia cu cainele, si si pe locotenentu ala cu fulgere Care era super puternic. Mi-a placut foarte mult de Mine Dar mno, logica akame ga kill: Hai sa ii omoram pe toti. Cui ii pasa ca moare si personaju principal, si dragostea lui.
Ce crud :( Mie imi pare rau de ea...ai vazut cum s-a comportat lumea cu ea dupa ce a omorat IRL hotul acela *cand era mai mica*. Sincer, daca nu era Sinon nici nu ma mai uitam la partea cu Gun-Gale online. De ce?
Simplu. Kirito- fata. Nu stiu la ce s-au gandit cei care au facut anime-ul cand l-au facut pe kirito fata. Naiba zici ca era
http://vignette1.wikia.nocookie.net/......ion/latest cb=20130115084659
Aaa, e okay asa. Totusi, daca o luam asa Akame a omorat mai multi. :)
Cand am inceput anime-ul, pe la episodul 3 eram convins ca o sa ramana Akame cu Tatsumi si ca o sa-si ajute satul. Am avut dreptate pe jumatate. :)) Logica anime-urilor. "Hai sa-i punem sa se sarute si sa-i omoram. Yay" Sincer, daca nu il omorau pe Tatsumi ma enervam.
De ce? Pai au omorat-o pe Mine. Ar fi ramas un mos batran, singur... si atunci ce? Mai bine mort.
Am plans cand a murit Bulat. :( Si Zekken din S2 din SAO. *si ala trebuia sa fie happy end cred...*
Doar la Bulat am facut asa. La Chelsea, Lubbock, Tatsumi si Mine am fost ceva de genul "WTF srsly anime?"
La Susanoo -" Ai murit pentru stapana ta. Gj man. Rip Susanoo"
La Leone -"Die b*tch, dieee!" -nu ma judeca =))
Kurome -"Srsly? Chiar mi-a parut rau, as fi vrut sa ramana cu vawe."
Akame la final. -" Srsly, akame nu a murit? Whyy?" Nu ma judeca. Dupa ce murisera toti...ma asteptam sa moara si ea. :))
Dar mno, ce sa zic? Anime-ul e Akame Ga Kill nu Tatsumi & Mine Ga Kill.
Dap :\ ai dreptate... Lubbock o fost super awesome si cool :D parul verde, arma op, mi-a placut mult de el. si mi-a parut ff rau ca a murit :( macar daca mai avea niste sarma din aia ramasa... Pffff si si de Chelsea mi-a parut rau, pentru ca tipa aia era super sexy. Adica uita-te la ea: http://imgur.com/FOBm8CP
Sincer, la moartea lui Lubbock am fost oarecum fericit ca murise fiul ministrului ala...
Asta e dezavantajul cand ai o arma cu sarme. Sabia nu ramane fara gloante, sabia nu ramane fara sarme... exact de asta ramane akame in viata :3
Nu vreau sa ma uit...Ma supar. Au lasat-o mult prea putin in anime. A aparut in cateva episoade si gata.
Ceva de genul "Hai sa bagam o fata ultra cool ca sa avem pe cine sa omoram." E frustrant. Gasesti un personaj "Mama, personajul meu preferat ever" Dupa 5 episoade. - "moarta"
Mda... e bullshit Chelsea era asa de cute si sexy, parul portocaliu, pielea alba (Iubesc tipele cu pielea palida / foarte alba
Daaaa waw
Rias Gremory - High School DxD
Akame - Akame Ga Kill
Ioan'd Arc - Fate Aprocrypha
Puri Puri Prisioner - One Punch Man
Astea-mi vin in minte.
Ahh Nu, eu ma refer la anime-uri. Nu la desene animate. Este o diferenta destul de mare ^^ Desenele animate nu sunt atat de bine desenate. Imi amintesc ca am vazut ceva episoade din acest desen, si imi parea interesant, dar nu ma refer la asta prin "fata perfecta"
Fata perfecta? ) Uita-te la Higschool of the dead sau Highschool Dxd
Le-am vazut pe ambele Dar ma refer combinatia perfecta intre culoarea ochilor, a parului, personalitatea, marimea sanilor, culoarea pielii, charm, charisma, etc xD gen Akeno ar fi mai ok decat Rias din partea mea, dar si Koneko este foarte draguta. Rei e mult mai sexy decat Saeko, dar si Saya e super faina. Deci nu ma refer la fata care arata cel mai bine din toate anime-urile pe care le-ai vazut Ci una pe care ti-ai imagina-o tu. Asa as putea zice si eu de Shiina din sakurasou no pet tipa aia e pur si simplu mult prea cute.