| Kizei a întrebat:

Cand ati inceput sa va uitati la anime si ce experiente ati avut?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Am inceput de prin 2006, ma uitam pe animax la Digimon Teamers, Digimon Frontier, D.I.C.E, Detective Conan, Bleach si m-am lasat cand a fost scos animax-ul. Incepusem sa le consider doar un fel de desene animate amarate pana la 16 ani...cand am descoperit ca unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei se uita la un anime chiar atunci.I-am zis ceva de genul "Nu esti prea mare pentru desene?" si mi-a aratat niste secvente. Atunci am realizat greseala pe care am facut-o crezand ca anime-urile sunt doar niste desene precum porcariile pe care le vedem la TV. De atunci ma uit in fiecare zi la anime-uri pe tableta.
De cand m-am reapucat am vazut o multime de anime-uri mici, mie acestea imi plac.
Ma relaxez cu ele, regret pe bune anii in care puteam sa ma uit pe calculator la ele dar nu am facut-o preferand sa stau sa ma uit la ce gunoaie primeam de la TV.Am avut numai experiente placute cu anime-urile, ce ar putea sa-ti faca rau? Dupa scoala sau dupa ceva obositor acestea reprezinta modalitatea prin care ma recreez.
Bafta!

5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

2014. Avem un motiv bun de a merge acasa laughing
sunt frumoase, chiar m-au impresionat
la inceput nu imi placeau,*juecam o carte dupa coperta* dar nu stii niciodata cum e pana nu incerci big grin

| Sociopat a răspuns:

Am inceput sa ma uit pe cand se difuza pe Pro Tv, in weekend, Samurai X. Aveau sange si violenta, mi-au placut. M-am oprit la 14 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare. Eu, de la varsta de 14 ani (acum am 21) ma mai uitam pe Animax, seara. Imi placea stilul respectiv si tot ce era legat de, dar nu stiam prea multe. Ba mai mult, la fel si limba japoneza. Nu stiam ce e mai exact, dar era foarte interesanta, iar mai apoi am aflat ca se numesc ANIME iar limba e JAPONEZA. Apoi, usor, am inceput sa ma documentez despre si am devenit tot mai pasionat. Am studiat singur limba multa vreme, era un hobby.
In prezent ma uit la Naruto si Bleach.

| Mădă_Mădălina_1998_R8rQ a răspuns:

De la 12 ani, am văzut Naruto și nu știam că e anime apoi a început să-mi placă și când aflasem că e anime am căutat mai multe gen și am descoperit că îmi plac mai mult cele horror, al doilea anime văzut a fost high school, apoi am urmărit diverse,Bleach,Attack on Titan,Hellsing,Jigoku Shoujo, Akame ga kill, Monster, Diabolik lovers, Death note și altele

| Mariusica13 a răspuns:

Salut, eu am inceput sa ma uit la animeuri de la varsta de 6 ani si imi placeau foarte tare cu toate ca nu stiam ce inseamna si astea.Imi place sa ma uit la Naruto, Pokemon si Dragon Ball.In prezent am 13 ani si imi place sa ma uit la seriale psice cum ar fi Death note la seriale fictive cum ar fi Fairy Tale si multe altele.

Întrebări similare