Si eu ma cam plictisesc tot timpul [Dar normal.ai ce face {citesti o carte, inveti}] Dar nu-mi place. (poate ca si tie la fel) Si atunci sigur ca te plictisesti. Iti dau cateva idei de-ale mele. daca iti vor place Fundita pls
: 'Stai pe net', 'Sport', 'Plimbare(recreere)', 'Iesire cu prietenii pe afara', 'Farse (sa razi putin si tu)', 'Excursie(daca te invita cineva)', 'La un suc cu prietenii/prietenul' 'Creeaza ceva', 'Du-te undeva unde te simti tu bine', '(daca e vreme noroasa) Cheama pe cineva la tine', 'Povesteste cu cineva. o intamplare sa mai treaca timpul ', 'Joaca-te ceva pe net
[nu neaparat
]' etc. "Si sunt alte multe actiuni pe care le poti face
"
-cand va plictisiti ce face`ti
-va plictisiti ce face`ti
-plictisiti ce face`ti
-ce face`ti
-face`ti
Ies in oras
Ma joc la laptop
Citesc o carte
Le fac farse prietenilor(vezi raspunsurile mele)
Cel mai bun mod este sa te intalnestii cu priteni sau daca nu ascultii muzica,dansezi,vezi un film,citesti,te plimbi,scii ce ai pe suflet,daca ai materiale prin casa poti sa-ti faci tot felul de bentite, aserfe(eu asa fac), desenezii
Fac glume, le scriu pe hartie si vi le spun voua.De exemplu :de ce nu trece rata strada, se teme sa nu isi strice penele!
Eu am cateva solutzii.asta nu include cititul ca adorm.ori spionez pe cineva...ori ud lumea de pe strada...(daca e vara)
De obicei stau pe net dar pana la urma ma plictisec asa ca iau prima persoana care-mi vine in cale si incep sa povestesc.Cel mai distractiv sunt povestile amuzante iar eu nu duc lipsa de ele si nici nu ma plictisesc de ele(sper ca si tu).