| MoatZa a întrebat:

Cand va plictititi ce face`tihappy?
cel cu ideea /ideile cea\cele mai bune

Răspuns Câştigător
| asul10 a răspuns:

Si eu ma cam plictisesc tot timpultongue [Dar normal.ai ce face {citesti o carte, inveti}] Dar nu-mi place. (poate ca si tie la fel) Si atunci sigur ca te plictisesti. Iti dau cateva idei de-ale mele. daca iti vor place Fundita plspuppy dog eyes : 'Stai pe net', 'Sport', 'Plimbare(recreere)', 'Iesire cu prietenii pe afara', 'Farse (sa razi putin si tu)', 'Excursie(daca te invita cineva)', 'La un suc cu prietenii/prietenul' 'Creeaza ceva', 'Du-te undeva unde te simti tu bine', '(daca e vreme noroasa) Cheama pe cineva la tine', 'Povesteste cu cineva. o intamplare sa mai treaca timpul ', 'Joaca-te ceva pe nethee hee[nu neaparattongue]' etc. "Si sunt alte multe actiuni pe care le poti face tongue "

9 răspunsuri:
| DebbyBR a răspuns:

-cand va plictisiti ce face`ti
-va plictisiti ce face`ti
-plictisiti ce face`ti
-ce face`ti
-face`ti

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu am timp să mă plictisesc.
Pa, pa.

| PisikaNeagra a răspuns:

Ies in oras
Ma joc la laptop
Citesc o carte
Le fac farse prietenilor(vezi raspunsurile mele)star

| lawynutza a răspuns:

Raspund la intrebari pe TPU si cel mai des vb cu Moatabatting eyelashes

| Crisvio a răspuns:

Cel mai bun mod este sa te intalnestii cu priteni sau daca nu ascultii muzica,dansezi,vezi un film,citesti,te plimbi,scii ce ai pe suflet,daca ai materiale prin casa poti sa-ti faci tot felul de bentite, aserfe(eu asa fac), desenezii

| WhatMeanLove a răspuns:

Fac glume, le scriu pe hartie si vi le spun voua.De exemplu :de ce nu trece rata strada, se teme sa nu isi strice penele! big grin

| nickolleeee a răspuns:

Eu am cateva solutzii.asta nu include cititul ca adorm.ori spionez pe cineva...ori ud lumea de pe strada...happy(daca e vara)

| NCeausescu a răspuns:

Stau pe net

| AlexaIama a răspuns:

De obicei stau pe net dar pana la urma ma plictisec asa ca iau prima persoana care-mi vine in cale si incep sa povestesc.Cel mai distractiv sunt povestile amuzante iar eu nu duc lipsa de ele si nici nu ma plictisesc de ele(sper ca si tu).