Wow...a mea a fost cand eram in clasa a 6a, Eu cu cea mai buna prietena a mea am fost prietene cu baietii de-a 12a. Intr-o zi, dupa ora de sport ei ii venise ciclul si s-a dus la baie. Mi-a zis mie sa ma duc sa-i aduc un absorbant. Pe hol, erau unul dintre baietii de-a 12a care mereu ne lua in brate si ne zicea "pisi". Eu am fugit in clasa sa-i aduc absorbantul si pana la baie am fugit din nou ca altfel curgea din ea ca dintr-o vaca ). Chiar la intrare in baie (eu nu aveam buzunare ca sa-l ascund de baieti si l-am ascuns sub bluza) mi-a cazut in fata lor. In acel moment am intrat in cabina cu ea si i-am povestit si am ras vreo 3 min. La un moment dat eu am tipat "Mi-e rusine sa ma intorc sa-l iau (apropo, era d'ala de noapte )! Si a venit el si ni l-a dat pe sub usa si ne-a zis: "N'a ca ti l-am dat eu ca nu-ti mai fie rusine." Dupa care iar am ras... Cel mai penibil moment din viata mea!
Samarra foarte tare faza la mine a fost o data la handbal eu cu niste fete am venit dreveme dar atunci erau schimbate orele sau schimbat de vara am venit cu o ora mai devreme si noi n-am plecat neam plimbat peste tot pe acolo neam jucat si fata scunselea ne uitat m la filme amuzante pe telefon (am internet nemilitat) povesteam si dupa 40 min neam plictisit rauuu de toot nu stiam ce sa mai facem si am mers spre casa numai ca pe drum l-am intalnit pe antrenor si noi am zis ca suntem obosite ca am alergat muult prin scoala aia el a inteles din prima dupa nea dus inapoi am asteptat sa vina totate fetele iar dupa asta noua ne-a dat drumu acasa si ce mai radeam la telefon cu fetele numai ca a doua zi am venit prea tarziu. pentru ca o prietena (Mada) a uitat sa inchida usa de la casa si neam intors inapoi si am fugitt la handbal profesoru zice : Ieri ati venit prea devreme acum prea tarziu? si statea pe ganduri infine noi pana la urma am mai jucat cat a mai ramas din timp
anonim_4396 întreabă:
cioaracalin întreabă:
Shadow82838 întreabă: