Cel mai amuzant lucru care s-a intamplat reprezinta o conversatie intre mine si prietena mea [cand am aflat prima oara de metin, si am intrat ].
Aveam misiunea sa omor 20 de caini salbatici [parca asa ] si mai erau pe langa aia si niste caini flamanzi salbatici. Prietena mea intreaba:
__Dar de unde stii care sunt cainii salbatici?
iar eu, fara sa stiu, ii raspund :
___Pai, uite aia care nu mananca [poate ai vazut, ca aia se hranesc pe acolo prin iarba, cica ]sunt de aia flamanzi, adica le e foame, iar eu trebuie sa ii omor pe ceilalti ))
Inca mai rad cand imi aduc aminte si app cred ca aveam vreo 9 ani)) Aaaaa, si inca ceva, am stat 1 zi sa fac misiunea aia pentru ca imi dadusem seama ca pana la urma toti cainii mancau)))
La tine care a fost cel mai amuzant lucru?
Pai,eu nu joc metin, ci lol(league of legends)
in primul meu joc, eram pe val.deci eu omoram inamicii acolo si deodata cand am apasat pe coltul hartei sa fug de unul care ma urmarea, jocul mi-a intrat in bara deoarece era una care avea un status lung de 7 kilometri...murisem.de atunci joc lol numai cu messu inchis.a fost amuzant pentru ca eram pe val si deodata.BOOM! vine injuraturra!
Poi al meu pe metin a fost cand am vandut o imagine de cal unuia si mi-a zis sa ii dau banii inapoi ca acel cal este mort si intr-o zi unu a scris la PM ca cumpara fms de saman
ĄŇÐİ întreabă:
EmacuVictor întreabă: