| lykkeli a întrebat:

Care a fost cel mai urat cosmar al tau?
incep eu : Varu meu era posedat si alerga dupa mine cu cutitu big grin " funda pentru cel mai naspa cosmar happy

Răspuns Câştigător
| GoguMătryx a răspuns:

Eu cred ca al meu e cel mai naspa, Si nu e vis cred ca e real ma duceam la un prieten care sta alaturi(blocul de alaturi) si urcam pe scari si simteam ca cineva ma urmareste si cand ma uitam in spate nu era nimic cand am ajuns la usa lui (ii lua ceva timp pentru ca era la baie *Din pacate*)si am stat 1 min 2 pe hol la usa lui si mauitam prin prejur si cand m-am uitat pe usa liftului scria VIZITATORII PARASITI BLOCUL IMEDIAT S-AU GASIT ORGANE DE OM SI UN COPIL SFASIAT IN BUCATI LA GHENA, LOCATARII SA SE INCHINDA DE URGENT IN CASA" frate am bagat un sprint
, cand am ajuns acasa eram pisat pe mine (stiu poate doamne fereste am paranoia, cum sa nu vad pe nimeni in spatele meu cand eu simt?) bine asta a fost reala acum visul ...Visam ca ma vad pe mine si pe taicamiu dormind chiar in pozitia in care stateam am2 (maicamea era schimbu de noapte la serv) si vedeam ca venea cineva din hol ca la mine se vde direct in hol si ORICAT DE MULT INCHIDEAM PLEOAPELE ca vroiam sa nu-l mai vad, tot il vedeam si imi spunea Ce Face Andrei? (ca asa ma cheama) Ce face Andrei? doarme? dar cu o voce de aia sadica, norocul meu este ca am deschis ochii si m-am uitat in hol si nu era nimeni dupa m-am culcat si sfarsithappy (am uitat sa mentionez era vreo 1-2 noapte) Bye Bye Muhahaah"))

15 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Eu am visat ca mama era vampir. Brrr. Era cuminte, dar cand se transforma se facea albastra la fata, avea parul valvoi si n-o mai recunsoteam. Mentionez ca sfasaia orice intalnea in cale, inclusiv pe mine?

| FuckOff a răspuns:

Ca toti erau posedati x_x iar eu fugeam ca disperatu, adevaratu cosmar o fost in ziua in care m-am inscris la scoala oO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O veveriţă turbată mă alerga cu drujba şi masca de hockei D:
S-a inştit cănd i-am dat un şut în pul-
*este muşcat de o veveriţă*

| KikiNomsZombies a răspuns:

Cel mai groaznic vis al meu a fost cu sigurata cel in care am fost urmarita de slender-man(cauta pe google pentru info. despre el)si m-a pus sa imi tai colega, sa ii scot organele si sa le pun in pungi...destul de infricosator big grin

| RB26DETT a răspuns:

Da cand era noatpe si a inceput pamantul sa se crape si prin crapaturi iesea o lumina rosie,mai ales,vibra,asa se termina cosmarele sau visele mele daca cumva eu paatesc ceva in vis,dau coltu' ma buseste o masina,explodeaza ceva cu mine, incepe sa vibreze pamantul si ma trezesc, pana nu ma trezesc nu se opreste.

| The0nly a răspuns:

In seara asta l-am avut:
Se facea ca au crezt biologi o arma de varcolaci si vroiau sa distruga lumea dar toti ce erau morti ii transformat si pe ei si nu stiu cum dar era si fratele meu in razboi si parca venise acasa ranit cu o mana rupta tot cu sange el mi-a zis ca ia explodat o grenada in mana dar la fata cand m-am uitat, nu mai avea ochii si avea o zgarietura mare(De varcolac banuiesc)si a dat sa moara cand l-am intrebat de unde o are l-am dus in bucatarie si plangeam dar plangeam si il jeleam si a inceput sa se trezeasca, cand s-a trezit stiu ca mia tras o ghera si am murit m-am taiat pe din 2-ua dupa care m-am trezit in trecut si am intalnit pe cine si mi-a zis ca am murit ai eu mirat am intrebat CUM? Si m-i-a zis cauta pe internet! Eram la minein casa dupa care a aparut sange din pereti si m-am trezit...destul de infiorator banuiesc!

| LaughOutLoud a răspuns:

Ca eu am sarit odata sus la vreo 50 m in aer si am aterizat cu capul intre gratiile de la parcul copou.si dup ce mi-am scos camul toti oamenii sau trans in zoombie

| Musicmakesmefree a răspuns:

Profu de mate imi zicea ca am luat 10 la teza si ca sunt desteapta.Am crezut ca vine Apocalipsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, am visat ca mergeam singura prin cimitir si venea cineva si imi baga cutitul in spate si dupa am vazut o femeie si am cazut jos eram plina de sange, a venit femeia si mi-a pus mana pe gura sa nu tip am cazut jos si am vazut cum imi curgea sange de la gura pana pe piept ( eram imbracata cu o rochie alba ) si a inceput sa rada.
Crede-ma ca e adevarat cosmaru`, si cand m-am trezit am fugit afara si am auzit o impuscatura si o femeie urland.\Atunci m-am trezit de-a binelea, mi-a dat o palma soramea si a zis ca ma auzea tipand. Sa fac infarct nu alta, tremuram ca varga. ( soramea are 15 ani, eu 12 ) era sa mor de frica.
Cel mai urat cosmar.

| OneMoreChance a răspuns:

Eu am visat ca era ora 23:58, peste 2 minute, ajunsesem la cetatea medievala a orasului, la ora 00:00. Am simtit un vant puternic care m-a izbit de un zid de piatra al cetatii dupa care vantul s-a oprit. Nu ma mai puteam misca. In fata mea vedeam spiritele soldatilor care au murit in lupta ( nu stiu exact care, doar am visat si eu ); Se uitau la mine, eu la ei. Deodata, ma puteam misca, m-am dus la acele fantome si am intrebat ce sunt, iar apoi au disparut; m-am uitat prin toate partile, nimic. Am cazut iar la pamant nedumerit si dupa am vazut un mos, care m-a dus in trecut, si am vazut fantomele, respectiv oamenii care se luptau. Mosu ala vorbea in alta limba dar apoi m-am trezit instant

| SME a răspuns:

Eu am visat ca eram in fata blokului unde stau si tot ma urmarea o pisica cu drujba care era posedata de dracu si m-am urkat pe scari sus la bloc si pe urma in podu blocului si pe urma m-am trezit big grin

sau mai era una

am visat ca batea cineva la usa si m-am dus la usa si se vedea o lumina rosie si in casa se facuse o racoare, si m-am dus la usa si se deschise usa eu m-am aschuns dupa usa si imi sufla cineva in ceafa brrr!

| soryna_9188 a răspuns:

Ca nu imi vei da funda si... ah dmn pe cine pacalesc eu:-g

| Rapture a răspuns:

Am visat ca ma urmarea o gaina uriasa, fara pene...

| CrowUp a răspuns:

Am visat că, era o zii furtunoasă, stăteam pe geam la ora 07:00 fiind la scoală. Profa de romana m-a trimis cu inc-o colegă să aducem apă de izvor.Acolo erau:Rotwailer, si Bulldog.Si erau răi şi erau in faţa casei.Eu am zis ca ma duc eu să aduc apa.Si m-am dus intre caini,şi, au sarit pe mine, si m-au muscat de plamanii(din spate)şi asa simteam cat si in realitate.Si am incercat să ma duc acasa şi acolo colega m-a ajutat, dar eu am simţit că nu am mai putut respira si am murit.
M-am trezit pentru 20 de secunde fără aer.(Asta e adevarat când m-am trezit din vis)

| ZuzZzulina a răspuns:

Ca cineva imi zicea : Individul : Te omor, nu te las sa scapi! Eu : Sunt prea tanra sa mor! I don't want to see

Întrebări similare