| ღDiissyღ a întrebat:

Care e cea mai amuzana gluma pe care o stiti?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| eclipsegirl31 a răspuns:

Suna soneria. Sotia disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic.
La care un glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie... te scap... dar cind o sa mori o sa ti se traga de la apa.
Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gindindu-se ca in ceea ce priveste apa. va avea grija si se va feri.
Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare,impreuna cu toate prietenele ei.
Se duce femeia in excursie, cind deodata incepe o furtuna.
Femeia se roaga din nou:
- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei. dar acum, gandeste-te. sunt atatia oameni nevinovati. n-o sa omori pentru mine toti oamenii de pe vas!
La care glasul raspunde:
-De-ai sti de citi ani ma chinui sa va adun pe toate...

Ceausescu împreuna cu Elena, în vizita de lucru în Franta. La Luvru, în fata
unui tablou, Elena exclama:
-Vai,ce Dogea minunat!
Ghidul intervine cu discretie:
-Dar este un Rembrandt, doamna!
La un altul, din nou:
-Uii! un Rembrandt remarcabil!
Ghidul se vede nevoit sa corecteze:
-Acesta este un Monet, doamna!
Într-un alt salon Elena exclama fericita:
-O, asta nu ma poate însela: E "Tiganca" lui Grigorescu!
-Nu, doamna. Ne aflam în " Salonul oglinzilor"

Paznicul cimitirului intră în biroul sefului cu cererea de demisie:
- Ce s-a întâmplat?
- Domnule, este peste puterile mele. Toată ziua merg prin cimitir şi citiesc: Aici zace, Aici se află, Aici doarme, Aici odihneste. Singurul care lucreaza sunt eu!

Tu te-ai culcat cu logodnica ta inainte de nunta?
-Nu, ce fel de om crezi ca sunt? Dar tu?
-Eu da, dar n-am stiut ca e logodica ta...

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:

"Draga Parinte, Fiule,

Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri, nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers…
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12.
6. Iar apostolii sunt 12 nu 10.
7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cand vorbesti despre Iisus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"…
10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu".
11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia…
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa – Nasul.
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p…a ma-si.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat…
15. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca
trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
17. Apa sfintita se foloseste pentru a binecuvinta, nu pentru. a-ti racori ceafa.
18. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta.
19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella.
20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevara.
21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-si.
22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana.
23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit travestit cu fusta rosie eram eu… In rest a fost bine.

(Stiu ca vroiai numai un banc, dar m-am gandit ca iti vor placea si celelalte. preferatul meu este ultimul)

| amys114 a răspuns:

Intr-o zi statea Maria la rau si spala. Vine Ion si i-o trage pe la spate, Maria nimic, nici nu se ridica. Vine Gheorghe si procedeaza la fel. Vine Vasile, nimic. Se supara astia si iau magarul si il pun sa i-o traga Mariei. Dupa ce termina si magarul, Maria se opreste din spalat si pipaie picioarele din spate si zice: Tu asta cu ciorapii flausati sa vii si maine!

| Zgaibă a răspuns:

Un elev se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune: - Porcul nu-i este prieten porumbelului. Studentul raspunde: - Bine, atunci eu am zburat. Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde la toate. In cele din urma, profesorul il intreaba: - Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. Pe care il iei? – Pe cel cu bani. – Eu l-as lua pe cel cu minte. -Elevul: Fiecare cu ce n-are… Profesorul, furios de-a dreptul, ii scrie pe lucrare "BOU". Studentul merge la el si ii spune: – Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota!

| alinache10 a răspuns:

Doua blonde vorbesc in compartiment intre ele. Vine un mos batran si se aseaza jos. Zice prima blonda :AUZI ma cred ca asta e Mircea Cel Batran. Ceai ma ca el e mort de 2300 de ani. Atunci vine un alt om si zice.Hai salut Mircea batrana nu te-am vazut de sute de ani laughing

| Alee_1489 a răspuns:

Bula se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l suparat, tatal sau il intreaba: - Ce s-a intamplat Bulisor, te-a refuzat? - Da... Mi-a tras si o palma! - Cum asa? Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" - Vai! Asta era! Am gresit formularea. I-am spus: "Ai o fata de mi se opreste ceasul!"
Dar nu e chiar cea mai amuzanta happy

Întrebări similare