@speeder96
Si continui eu.
Primul copil: 1
Al 2-lea: 1
Si tot asa.
Acum e cel mai tare, nu?
Toti au amuzant, numai eu nefolositor si stupid. Hahahahahaa asta chiar a fost un banc bun.
http://i.imgur.com/OqyPK.png
Bula spune: - Sunt mult prea destept pentru clasa intai. Sora mea este in
clasa a treia, iar eu sunt si mai destept decit ea! De aceea cred ca ar trebui sa fiu mutat in clasa a treia.Profesoara, nervoasa, il duce pe Bula la directorul scolii si ii explica acestuia dorinta lui Bula.In urma discutiei, directorul si doamna profesoara hotarasc sa ii de-a lui Bula un test, iar daca acesta va trece, va fi mutat in clasa a treia, iar daca nu, va trebui sa ramina in clasa intii si sa se poarte frumos. Directorul:
- Cat fac 3 x 3?
- 9.
- Cat fac 6 x 6?
- 36.
- Cat fac 9 x 9?
- 81.
Si tot asa, raspunde la toate intrebarile la care un elev de clasa
a treia ar trebui sa stie sa raspunda. Bula parea sa se descurce foarte bine. Directorul, privind spre profesoara acestuia, ii spune:
- Cred ca Bula poate sa fie mutat direct in clasa a treia.
Profesoara, cunoscind tendinta micului Bula spre lucruri ce au legatura cu sexul, ii spune directorului:
- Lasati-ma si pe mine sa ii pun cateva intrebari, inainte de a
lua o asemenea decizie. Atat directorul cat si Bula sunt de acord, iar profesoara isi incepe intrebarile:
- Ce are vaca 4 si eu am numai doua?
- Picioare.
- Ce ai tu in pantaloni, iar eu nu am?
Ochii directorului se maresc! Dar inainte de a reusi sa il opreasca pe
Bula, acesta raspunde:
- Buzunare.
Directorul rasufla usurat si ii spune profesoarei:
- Cred ca ar trebui sa il mutam in clasa a cincea, pentru ca sincer eu nu as fi stiut sa raspund la ultimele doua intrebari!
Mie mil place. Sper ca si tie. Papa
Un barbat statea in autobuz pe scaun avand un morcov in ureche la care un baiat se apropie si ii spune:
-domnu, aveti un morcov in ureche
-poftim?
baiatul spune mai tare
-- a-v-e-t-i un m-o-r-c-o-v in u-r-e-c-h-e
- ce spui?
asta incepe sa tipe
-AVETI UN MORCOV IN URECHE
la care barbatul spune
-vorbeste domne mai tare. nu vezi ca am un morcov in ureche?!>!
Georgiana ce voiai sa votam la tine? La un asa banc de prostgust? Ce voiai sa iti dam amuzant si inteligent? pune un adevarat banc si se rezolva...
Bula era la scoala pe cls 1 si au ajuns la litera "J". invatatoarea le-a spus elevilor sa-i zica o propozitie cu litera "J".si bula ridica mana(nu o mai ridicase niciodata). invatatoarea:
-no hai bula zi sa vedem ce propozitie sti!
-jermele fuje pa jeam
asa...si trec cateva luni si ajung la recapitulare tot la litera "J". invatatoarea le cere elevilor sa zica o propozitie cu "J".si bula era iar cu mana pe sus si profa il pune pe el sa zica:
-no zi, bula!
-jermele fuje pa jeam!
-ma bula, da' asta ai mai zis-o o data! zi alta!
-Nu.asta-i alt jerme!
Trei curve ieseau dintr-un club, si pe toate trei le scapa la baie. Era un cimitir prin preajma. la care prima :
- Eu am un servetel, il voi folosi pe acesta!
a doua. : - Eu ma voi sterge cu chilotii.
a treia : -Gasesc eu ceva!
urmatoarea zi, se intalnesc sotii lor, la care primul :
- Ba, a mea e cea mai curva! I-am gasit un servetel in p****.
al doilea : - A mea e mai curva! A venit fara chiloti acasa.
al treilea : -Bine ba, la a mea i-am gasit o panglica in p**** pe care scria " de la fratii ionesc, nu te vom uita niciodata "