| MaryaLovGD a întrebat:

Care e mai bun dupa parerea voastra : Soul Eater sau D Gray Man?

Eu va spun ca nu ma pot hotara. Iubesc ambele anime-uri, dar poate as alege D Gray Man.

12 răspunsuri:
| piTiCcu a răspuns:

D Gray Man=Genialwinking

| TomiiiTza a răspuns:

Soul Eater e mult mai bunwinking.

| BazyRazwy a răspuns:

Soul Eater=e foarte fain si mai bun

| Dash a răspuns:

D. Gary man e putin mai serios. (putin)

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Prin legea nr. 14742 din 2008, D.Gray-Man e mai tare.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Soul Eater, deoarece din toate punctele de vedere este mai bun. D.Gray Man mi se pare plictisitor.

| Reiko a răspuns:

Le-am vazut pe amandoua, de fapt D Gray Man doar cateva episoade dar mi-a placut insa as alege Soul Eater. Apropo se zvonea ca vara asta apare Soul Eater Repeat Show refacerea sezonului 1 dupa manga ca nu a fost exact ca in manga, stie cineva daca mai apare sau a aparut?

| nicole24 a răspuns:

D.gray-man e mai bun.

| listarlove a răspuns:

Eu una as alege Soul Eater, chiar daca nu e cine stie ce, dar mai bine ca d.gray manwinking

| ピンク a răspuns:

OMG avem egalitate :o
Oricum, eu as alege Soul Eater. E mai distractic si mai comic, D.Gray Man e prea serios si dramatic. In plus, e deja un raspus evident din moment ce am un poster de un metru pe perete cu Soul Eater tongue

| XtremeIonut a răspuns:

Retardism in stare pura, normal ca D. Gray Man, motive:
-Caractere incredibil de bine desenate
-Povestea evolueaza de la un episod la altul
-E foarte dramatic in unele partii, dar contine si actiune din plin, dar si comedie cat e cazul
-Stry line e incredibil de bine conceput si de original si de genial
+E anime-ul meu preferat si nu nu-s vreun copil de 10 ani

| JiHyun a răspuns:

D.Gray-Man love struck E preferatul meu din toate animeurile love struck Si Soul Eater mi-a placut mult, dar D.Gray-Man e alegerea mea.Imi place foarte mult povestea si felul in care sunt conturate personajele happy