Inafara de Naruto Shippuden, care este pe primul plan, ar fi:
1. Code geass, pentru ca povestea sa bazat pe dragostea de sora si iubirea de mama, a personajului principal si dorinta de a casiga si de a lupta impotriva propri famili si mai ales ca si-a ales mortea.
2.Death Note, pentru ca sa bazat in prin paln, pe lupta dintre cei 2 (Lawliet si Light) si la final au murit amandoi.
3. Vampire Knight, pentru ca povestea de dragoste si de protejare a lui Yukki si Kaname a fost frumoasa si interesanta pana la final.
4. Another, pentru ca a avut mult mister si aproape de final, acel blestem i-a facut pe aproape toti sa inebuneasca, dar la final s-a aflat cine era "cel mort".
5. Mirai Nikki, pentru ca sa concentrat pe 12 oameni care se luptau intre ei pentru postul de Zeu si pe parcus s-au format aliante si in final a dovedit ce este dragostea adevarata.
La revedere.
N-am să includ şi Naruto, pentru că e clar favoritul meu.
1.Ano Natsu de Matteru-nu pot spune că e un anime extraordinar, dar pur şi simplu mi-a rămas la inimă.
2.Natsume Youjinchou-povestea e interesantă, dar ce mi-a plăcut a fost atmosfera pe care o oferă.
3. Lovely Complex-nu sunt o fană a genului romance,dar Lovecom e unul dintre cele mai bune anime pe care le-am văzut,deoarece a reuşit,cred eu, să îmbine cu succes romanţa, comedia şi drama, fără a deveni patetic, ca multe alte anime de acelaşi gen.
4. Fullmetal Alchemist(2003)-nu am văzut cea de-a doua versiune, Brotherhood şi nici nu am de gând pentru că versiunea din 2003 e pur şi simplu mult mai bună, din punctul meu de vedere, deşi nu urmăreşte întru totul manga.E de asemenea primul anime pe care l-am văzut în întregime, acum mult timp, şi îmi aduce aminte de copilărie.
5.Shingeki no Kyojin-am început să-l vizionez şi să citesc manga acum o săptămână şi deja sunt dependentă de el! Povestea mi se pare originală, la fel şi personajele.
Sunt multe anime-uri care imi plac, dar prin "preferate" eu inteleg "anime-uri pe care le-ai revedea fara sa te plictisesti", si alea sunt:
Darker than Black
Fullmetal Alchemist
Drrr!
Blue Exorcist
Black Butler
Pai ar fi cam asa
1. Mirai Nikki(este trhiller si are si romanta, totusi mie mi-a lasat un gust amar pe care as mai vrea sa-l gust cu aceias savoare dar un anime ca cesta nu mai este)
2.Inuyasha(este un anime in care se combina supranaturalul cu actiune, demoni, comedie, romanta si school. A fost primul meu anime si inca imi place)
3. Kuroshitsuji(este un anime care te va face sa te uiti mereu la el)
4.Inukami!(este cam pervers, romanta, demoni, si multa comedie)
5. Kami-sama Hajimemashita(este in anime cu demoni, comedie multa si romanta)
Si as mai vrea sa iti spun despre un anime:Yamato Nadeshiko Shichi Henge(este un anime cu romantism si comedie )
Sper ca te-am ajutat!
1.Kaleido Star
2. Ouran Highschool Host Club
3.Slayers
4.Yu Yu Hakusho
5.Inuyasha
Fairy tail- cel mai awesome anime vazut de mine. de ce? personajele iti intra la inima, are culori vii si actiune foarte misto
2. Soul eater- la fel ca fairy tail
3. Yu yu hakusho- primul meu anime, mi-au placut mult personajele
4. Nerima daikon brothers- muzica faina, personaje amuzante
5. Another- sange, crime, mister
Animeul Naruto a iesit de mult din topul de preferate deoarece in ultima vreme e praf.
Pai,anime-urile mele preferate, sunt..Mo si Foca, deoarece sunt amuzanti si sunt ROBOTI
Scuze..tocmai ce am vazut ca nu-mi apare raspunsul complet.voi rescrie:
1. Fairy Tail [pentru personaje (erza, personajul meu anime feminin preferat din toate
Naruto-super anime-ul si foarte frumos
Dragon Ball
Dragon Ball GT
Dragon Ball Z
Bleach
Sunt toate anime-uri cu lupte si imi plac si te emotioneaza.
1. Kuroshitsuji
2. Soul Eater
3. Gintama
4. Karin
5. Ouran High School Host Club
Am incercat sa le scriu pe cele care mi-au placut cel mai mult dar inca simt ca lipsesc cateva... Inuyasha, Clannad ( + After Story ), Kaichou wa Maid-sama, Kamisama Hajimemashita, Death Note, Kore wa Zombie desu ca, Higurashi no naku koro ni, etc. Data viitoare cand mai pui o intrebare de genul acesta, scrie top 10 sau si mai bine 15 XD. Oricum, care-i topul tau 5? Intreb si eu de curiozitate.
Topul meu 5 e:
1. Bleach
2. Code Geass R1, R2
3. Dragon ball (toata seria)
4. Kaichou wa Maid-sama
5. Katekyo Hitman Reborn
Pff stii cat de greu imi este sa aleg doar 5? Pai sa zicem ca cele care mi-au placut cel mai mult au fost:
Code Geass(sezon 1, 2): Am ajuns sa ador acest anime pentru geniul nebun de care da dovada personajul principal..si e si foarte dragut(personaju principal adica).
Hakuouki(toate cele 3 sezoane):Ma crezi ca nu stiu de ce mi-a placut asa tare? Este foarte emotionant m-a facut sa plang mult.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge: Pentru ca fiecare episod mi-a adus zambetul pe buze (si sa recunosc mi-au placut si caracterele anime-ului).
Mirai Nikki:Am adorat anime-ul asta pentru ca intr-un final a aratat ce este adevarata dragoste (suna asa patetic?).
HellGirl: A fost primul anime vazut si si-a pus amprenta pe mine.De ce mi-a placut? Pai pur si simplu am fost impresionata de fiecare episod..cum oamenii renunta uneori asa de usor la sansa de a merge in rai si mai ales cat de mare e dorinta de razbunare.
Deja 5? Pff as putea sa scriu o "dita" lista -.-". (Scuze pentru eventualele greseli)
Topul anime-urilor : ( care mi-au placut mie )
1. Death Note - Mi-a placut foarte mult acest anime pentru ca in el intalnesti multe lucruri interesante si imi plac aceste genuri de anime, imi place la acest anime cel mai mult ideea adica sa gasesti un caiet si daca scrii numele unei persoane careia i-ai vazut fata va muri, mi se pare foarte ingenioasa ideea.
2. Naruto Shippuden - imi place acest anime pentru ca este si el foarte interesant si contine si lectii de viata.
3. Vampire Knight - imi place acest anime deoarece are o poveste foarte interesanta.
Si cam atatea anime am vazut eu sper sa iti placa raspunsul meu, sunt nou pe aici si as vrea sa primesc si eu o funda.
1.naruto,2.Uta no prince sama, 3.Rosario+vampire,3.Highschooldxd,4.Yamato nadeshiko shici henge si locul 5. Kore wa zombie desu ca
Neaparat trebuia tu sa ma corectezi?
Da
Mie mi-e placut:
1."Full metal alchimist" pentru ca este un anime care se bazeaza pe speranta si fraternitate, pentru a depasi orice obstacol.
2."Inuyasha" deoarece Inuyasha isi dorea sa fie un demon complet, el gaseste pe drum prieteni si chiar si iubirea.
3."Kamichama karin", este bazat pe fantezie, romance si prietenie.
4."Mermaid melody" fiindca se bazeaza pe iubire.
5."Cutey honey flash", are ceva aparte, faptul ca honey(personajul principal) isi dorea sa il salveze pe tatal ei de la niste demoni care il rapisera. Iubirea fata de el.
Shadow82838 întreabă: