„Death Note" mi-a plăcut mult. Cu toate că l-am văzut acum câțiva ani, încă mi-a rămas întipărit în minte; clar povestea este destul de interesantă.
Mi-a plăcut mult și de L, grozav detectiv. Până la urmă, este un anime bun de văzut. Îl recomand în caz că nu l-ai văzut.
Printre anime-urile preferate sunt:
- Bakuman (3 sez)
- Gundam Seed (2 sez)
- GTO
Iar lista continua.
Uite un top 3:
1. Kamigami no Asobi
2. Brothers conflict
3. 11eyes
Sunt GENIALE! Mai ales primul.
Preferatul meu este Naruto( shippuden) pentru ca... de cand ma stiu urmaream dublat in romana pe Jetix. avea de toate. drama, dragoste, actiune, aventura, magie, putina groaza ( ma speria orochimaru...). Am invatat multe. legate de unele aspecte ale vietii, prietenie in mare parte, vise si alte chestii profunde( puterea de a nu renunta niciodata).
Buna,anime-il meu preferat este code geass, dupa vine kakumeiki valvrave, iar pe locul al 3-lea vine S.A.O sau G.G.O(este acelasi anime numai ca sez. 2 are un alt nume)
Buna! Anime.ul meu preferat de Dragon ball z. Am vazut toate seriile si toate episoadele si am decis sa ma mai uit odata. intai vine Dragon ball, dragon ball z, dragon ball GT (dragon ball kai e tot dragon ball z) FUDA?
anonim_4396 întreabă: