anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai penibila intamplare pe care o stiti?laughing nu o tineti pentru voi. vrem si noi sa rademlaughing
Cat mai multe raspunsuri va rog:*
Funa+vot:*

3 răspunsuri:
| LuckyClover a răspuns:

Pai prima care imi vine imi minte este de acum 4-5 ani. Eram mai multi elevi ce mergeam in excursie (elevi din clasele 4-8) si eram in intarziere. Soferul conducea si lua curbele ca nebunu ca se grabea. Astia din autobuz toti faceau caterinca ca: "Ba cum conduce asta imi vine sa vomit!". Cand colo unu ce statea in fata mea, unu ce il cunosteam si inca il mai cunosc si acum, saracu baiat isi ia dintr-o data sapca din cap cu ambele maini si vomeaza in ea (bleahh!) dar nu stiu cum o facut de nici o picatura nu o dat pe jos, totu in sapca (grijuliu baiatu!). Binenteles ca toti se tavaleau pe jos de ras, inclusiv eu de ce sa nu recunosc.Si nu mai zic la intoarcere, si atunci mai radeam de ce i s-a intamplat.
Peste 4-5 zile de la incident, surpriza.(sau nu?!) iesise pe strada cu sapca buclucasa pusa smechereste pe cap(dup ce a spalat-o binenteles, dar totusi.). Mai stiu una tot cu el in rolul principalhee hee, dar aia vo spun altadata.

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Eram la scoala pe clasa a 3 a si ne jucam toata clasa ''tara tara vrem ostasi''.A venit randul unei colege mai grase sa sparga zidul de maini! Ea s-a dus cu toata puterea spre cei mai slabi si i-a distrus din prima dar cum si-a luat ia avant s-a impiedicat si a cazut in balta! ea s-a dus in sala de sport ca sa isi ia niste pantaloni (acolo erau haine pierdute). Ea a gasit o singura pereche de pantaloni care erau ai mei (i-am pierdut mai demult).Eu nu am vrut sa ii dau ca era grasa si eu slaba si poate mi mai si rupea si asa a stat toata ziua uda la c*r!

| Zapacitaaaa a răspuns:

Pai eram in clasa a 3-a cred si eram in sir indian sa mergem sa baie sa ne spalam pe maini (ininte avusem ora de desen). Un coleg s.a aplecat sa.si lege sireturile si o colega din spate a vomitat pe spatele lui (sarcul coleg) laughing)