Eram mai mica si mi s-a nazarit mie sa merg pe gard, m-am urcat, am facut primul pas cu destul de multa frica, la al doilea deja eram increzatoare, la al 3lea credeam ca pot sa merg pe tot gardul linistita iar la al4lea pas, direct cu bara intre picioare am ajuns. M-a durut 2 zile
Odata am cazut in canal
altadata stateam in maini sprijinit de usa si s-a deschis usa si am cazut in cap
da cea mai tare mim prins capu in gard si a venit fratemiu cu 7-9 prieteni sa ma scoata (eram mai mic)
Eu cu prietenul meu ne deghizam in ninja adica ne legam cu bluzele si mergeam la o baba in curte si o terorizam si mosu adica barbatuso lu baba aia ne alerga cu furca! Dar a chemat politia si ne-am potolit pana la urma!
Pai era odata cand faceam baie si bunica era plecata pana la 4 la vecinu si a stst ceva si deodata cazuse lumina(inca nu stiu dc) si apoi cand m am ridicat m am lovit cu capul de dulap si am cazut din nou in cada... apoi cand am vrut sa ies am cazut pe gresie dupa aia am nimerit usa si chiar cand deschisesem usa a venit si lumina x-(x-(
Eram ppe drum ca prietenii mei.
Andra:Tu Lavy vii ca mine?
Eu:Unde sa vin Fa?
Andra:Sa-ti arat Curu
. Andra:te-ai suparat?
Eu: nu fa vaco!
Andra:atunci mai musca odata!
Pai'.cred ca in clasa 1 cand invatatoarea noastra zicea piuneza in loc de pioneza si eu radeam pe acolo si m-a tinut vreo 2 ore in picioare da tot radeam si apoi m-a scos afara si a zis sa raman acolo pana vine mama dupa mine dar eu nebun deschideam usa la toate clasele si ziceam piuneza)))
Pai era una la noi care o chemea Punguta Nicoleta.
Si profesorii incurcau si spuneau : Pusca, Puta, Punga mureai de ras =]]
Am fost in mall cu colegi si au venit gardienii la noi ne-au perchezitionat ca cica am furat o mingie de bascket ( de aia mare )si neau lasat gardieni in chiloti in mall. Mare rusine, a fost penibil.
Zâmbărici întreabă: