Erau trei broaste de varste diferite care voiau sa sparga recoduri.Ele s-au gandit sa traverseze desertul sahara.isi pun pachet, mancare, haine ce isi pun ele acolo si pleaca.Au trecut trei luni si au ajuns la jumatea desertului.
-hai sa ne oprim sa ne mai tragem putin sufletul ca nu am luat nici o pauza pana acum! a zis una dintre broaste.
S-au oporit ele acolo si au desfacut pachetele. dupa cateva secunde observa ca nu au luat apa.atunci sa sfatuiesc s-o trimita pe broasca cea mai tanara dupa apa.
-bine! ma duc,dar sa nu mancati nimic pana nu vin! a zis ea.
-asa facem!
au trecut o luna, au trecut sase, au trecut noua si broasca cea mica nu mai venea.
-o mai asteptam o luna si daca nu vine incepem sa mancam! a zis una din ele.
a trecut o luna si broasca mica tot nu a venit.
-hai sa mancam! a zis una.
au desfacut din nou pachetele si cand sa manance a sarit broasca cea mica de dupa un copac.
-ahaaaaa! din asta nu m-am dus eu sa aduc apa, ca stiam ca voi o sa mancati fara mine!
Se duc intr-o expeditie un rrom, un american si un bulgar. expeditia se desfasura la polul nord.au ajuns acolo si dupa cateva zile au ramas fara mancare.Ei au hotarat ca sa-si taie,pe rand, in fiecare seara, ceva din corp.in prima seara isi taie americanul o parte din picior fac ceilalti doi:
-mmmmmm! azi mancam pulpa!
a doua seara isi taie bulgaru niste coaste.fac ceilalti doi:
-mmmmmmmmm! azi mancam costita!
a treia seara isi da tiganu slipu jos.fac ceilalti doi:
-mmmmmmmmmmmmm! azi mancam carnacior!
da tiganu:
-ce carnacior! un ceai cald si la culcare!
Bula lipseste trei saptamani de la scoala, doamna invatatoare il antreaba de ce a lipsit, el zice ca in prima saptamana i-a cazut bunici o caramida in cap si trebuia sa o ingroape a doua saptamana i-a cazut tatei o caramida si trebiua sal ingropam a treia i-a cazut mamei o caramida si trebiua sa o ingroape. il intreaba doamna invatatoare el unde era, bula a raspuns ca pe acoperis arunca caramizile.
O blonda si o bruneta vor sa se arunce de pe un bloc care ajunge prima jos? ia ghici dupa ce spui un raspuns citeste aici : bruneta ca blonda sa pierdut pe drum
1.Un sofer gonea cu 150km/ora.Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune:
-Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa.Dar mi-a placut urmarirea.Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci!
-Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul.Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.
2.La Burger King,doi soti in varsta impart acelasi burgersi o portie de cartofi.Un camionagiu se ofera sa-i cumpere doamnei o portie separata.
-Nu-ti face griji,zice sotul,noi impartim totul!
Dupa cateva minute,camionagiul vede ca sotia nu ia nici o imbucatura.
-Chiar mi-ar face placere sa-i cumpar o portie de mancare, insista el.
-O sa manance si ea, il linisteste sotul.Noi impartim chiar totul. Mirat, camionagiul o intreaba:
-De ce nu mancati?
-Printre altele noi impartim si dantura, spuse acru femeia!
1-Cum incepe o reteta de prajituri la rromi?
-Se fura 3 oua
-
2Intr-o zi, un elev care merge la cantina, vede ca singurul loc ramas este lana profesorul lui.Se aseaza langa profesor la care profesorul:
-Porumbelul nu sta langa rahat.
-Atunci eu imi iau zborul! zise elevul.
A doua zi profesorul il intreaba:
-Dintre doi saci:unul cu minte si unul cu bani,pe care l-ai alege?
-Pe cel cu bani. Zise elevul.
-Eu la-s alege pe cel cu minte! zise si profesorul
-Fiecare cu ce-i lipseste! replica elevul.
A treia zi dau test si cand sa primeasca foile pe a elevului acesta scrii doar :MAGAR.
-Domnule profesor,zise elevul, am vazut ca v-ati semnat, dar, nota nu mi-ati pus-o
Sper sa-ti placa
Bula are niste mine ( de pix ) ...se duce sa se cace... scapa minele in veceu.
Q : Pe ce se caca?
A: Pe mine!
Partea amuzanta = mine adica se caca pe mine ( persoana 1 )
Vine doamna invatatoare imbracata intr-un costum si ii intreaba daca le place cum s-a imbracat.
Copiiiaa!
Bula:Nuuu!
A doua zi la fel...
A treia zis doamna vine cu 2 frunze sus si una jos.
Doamna:Va place cum m-am imbracat?
Copiii:NUUUUUU!
BulaAAAAA!
Dupa ore Bula ramane in clasa...
Doamna:Ce astepti, Bula?
Bula:Astept sa vina toamna si sa cada frunzele!
Un baiat merge intr-o cafenea si cere 3 cafele, barmanu` curios intreaba: Astepti pe cineva? vad ca esti singur
Baiatu`: Nu una pentru mine una pentru tine si una pentru mata. barmanu` aproape ca l ia pe baiat la bataie dar se calmeaza
a 2 zi la fel: una pentru mine una pentru tine si una pentru mata, barmanu` nu mai iarta si il bate
a treia zi merge baiatu la barman shii ii zice : da-mi te rog 2 cafele, barmanu : Vezi ca se poate! baiatu: una pentru mine si una pentru mata ca pe tine te agita!
Pai: Un om suparat isi cumpara o bere. Sta putin timp si apare un smecher care ii ia berea si o da toata pe gat. Atunci omu ala in lacrimi spune: -Pai ce faci?, intai mau dat afara de la servici, apoi m-a parasit sotia, m-a alungat din casa. M-am dus pe sinele de tren si cand sa ma calce, trenul a luat-o pe alta linie. Am incercat sa ma impusc, dar pistolul nu avea gloante, iar acum cu ultimii mei banuti mi-am cumparat o bere in care am pus otrava si tu vii si mi-a bei.
Bula: -Mama, mama, tata s-a spanzurat in garaj.Se urca maicasa-n pod:nimic.
-Haha, pacaleala de intai aprilie ca s-a spanzurat in garaj.
Bula: -Mama, mama, tata s-a spanzurat in pod.Se urca maicasa-n pod:nimic.
-Haha, pacaleala de intai aprilie ca s-a spanzurat in garaj.
Un rrom, un francez si un englez vroiau sa sara intr'o fantana plina de crocodili. Sare francezul este mancat, apoi sare englezul si el este mancat ...In final sare si tiganul insa nu pateste nimic pentru ca, crocodili nu au voie ciocolata...
Un copil cu o placinta in mana pe holul unei scoli. un copil trece si ii da placinta pe jos. vine d-na inv. si zice : a fost cu intentie? copilul: nu, a fost cu branza!