| JiTerra a întrebat:

Care este personajul anime feminin preferat? Dar masculin?

37 răspunsuri:
| DomnulCuPruncii a răspuns:

Marsh de aici e sectia benzi desenate sugi cacatu

| xThr33 a răspuns (pentru DomnulCuPruncii):

1) ai un nume de obsedat
2) ai un vocabular de golan [ps mama ta ce-o facut cu tine de cand te-o scos prin tunel?]
3) tu de unde crezi ca sunt animeurile retardatule? sunt toate inspirate din benzi desenate - m a n g a daca nu stiai raised eyebrows ai vazut si tu naruto si te dai stiutor. esti doar o pla bleaga care cauta atentie pe un site de cunostinte. vezi-ti de treaba. cei cu tupeu doar in spatele monitorului [ca tine.] n-au ce cauta aici

| JiTerra explică (pentru DomnulCuPruncii):

Te doar capu' sau ceva? o.o ai vazut naruto si te dai priceput cu un nume de obsedat? da draga e categoria benzi desenate stiu si eu sa citesc o.o dar vad deja din raspunsul tau ca nu sti nici ce inseamna anime. intrebarea este pusa la cea mai potrivita categorie. urmatoarea ar fi fost conversatii, dar un nepriceput ca tine nu are de unde sti asta, nu sti nici ce e manga de unde sa ma astept sa dai un raspuns inteligent -.-' te roade caam mai multe raspunsuri la intrebare? sau ca am mai multe funde? o.o te dai smecher cat esti ascuns la monitor in realitate esti doar un baietas de 12 ani care inca-si cauta suzeta -.-'

| KawaKiira a răspuns:

Pai eu am mai multi...
Feminine:
-Yuno din Mirai nikki
-Sunako din Shiki
-Megumi din Shiki
-Winry din FMA
-Asuna din Sword art online
-Lucy din Fairy tail
-Hinata din Naruto
and many many more
Masculine: