Mie imi plac 3 personaje. Natsu :imi place ca poate manca flacari , Lucy : e draguta si are multe spirite si Gray : e tare ca foloseste gheata si se dezbraca tot timpul fara sa-si dea seama.
1.Nastu
2.Erza
3.Jellal
4.Gray
PS: Intre Jellal si Gray mi-e cam greu sa aleg. dar cred ca imi place cu 1% mai mult Jellal. Si o cam urasc pe Juvia. Nu stiu de ce, ma enerveaza. Parerea mea
Pai eu am doua personaje preferate
Adica categoric Natsu si Lucy
Natsuai, nu se da niciodata batut si tine la prietenii lui facand totul ca sa ii salveze.
Lucy:Chiar daca nu isi da ea seama e foarte puternica, mai ales ca are aproape toate spiritele zodiacului.Imi place de ea ca desi era [acum stiu ca nu mai e] bogata totusi ea nu se mandrea cu asta.
In rest, pe locul doi, sunt toti membri Fairy Tail. Sunt haiosi si bine conturati^_^
Natsu: ca tot timpu in ultimul moment obtine victoria ce pare la inceput imposibila si ca uneori este amuzant.
Lucy: Datorita faptului ca este un personaj ce are la dispozitie multe spirite ce le invoca (mai ales cu cheia aqua ) care au tot felul de personalitati
Erza: cu magia ei de echipare e nenumarate armuri cu puteri diferite
Si mie imi plac astea. Adica : Gray, Natsu si Jellal ii iubesc si Lucy si Erza sunt favoritele mele.
1.Natsu-Imi place ca e dragon slayer si poate manca flacari
2.Gajeel-Imi place ca e dragon slayer si poate manca fier
3.Happy-Imi place deoarece unde este un pic romantism el isi onduleaza limba ce denu acesta :,, El/Ea te ppppppplace''
4.Lucy-Nu sunt sigur de ce dar cred ca deoareca se intelege bine cu Natsu si le-ar sta bine impreuna
5.Gray-Deoarece nu isi da seama cand se dezbraca si se cearta cu Natsu
1.Personajul meu preferat e Lucy Din mai multe motive... ^^
2.Pe locul doi sunt: Natsu si Erza
3.Pe locul trei Wendy si Gray
Preferatii mei sunt:
1.Natsu Dragneel pentru ca e personajul principal, e cam prost asa de felul lui si cand intra in dragon force e aproape invincibil.
2. Zeref Dragneel pentru ca e fratele mai mare al lui Natsu, e un geniu cand vine vorba de magie si e extrem de puternic si sa nu uitam ca e nemuritor.Toti il cred rau dar Eclipsa e un proiect cu care el a vrut sa il readuca pe Natsu, Sistemul-R a fost un sistem cu care el a vrut sa il readuca pe Natsu la viata si demonii creati de el aveau ca scop sa il ucida pe Zeref insa nu au reusit.In cele din urma a descoperit cum sa il aduca pe Natsu inapoi la viata, cu un proiect numit Etherious, si de acolo vine E.N.D, Etherious Natsu Dragneel.
3.Mystogan imi place ca e foarte misterios si cu toate astea e si foarte puternic, el desi traieste in Edolas e un fiu Fairy Tail si a fost crescut in acea ghilda.
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: