Un taran se duce la doctor cu capul spart! Doctorul il vede si il intreaba : ''da dc ai capu spart tarane?'' Taranu zice : ''pai mi l-a spart vaca cu coada!'' Doctorul zice :'' pai cum sa tzil sparga vaca cu coada?'' La care taranu;'' pai i-am legat o piatra de coada ca sa se apere de muste!''
Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune: "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns.Sa nu am probleme!"
Marinarul la fel: "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri!"
Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile: "Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme?" La care el zice: "Nu, eu sun
la usa si ma duc la geam! N-a scapat nici unul pana acum!"
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru...
- No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!
În Ardeal, el şi ea în noaptea nunţii:
- Draga mea, vrei mai întâi una mică?
- Văleu, ai două?
- Ştii care-i diferenţa dintre un minut de sex oral şi un minut de sex anal?
- Nu…
- Ai două minute să-ţi explic?
La intrarea în clădirea facultăţii stătea un ţăran cu un viţel legat de sfoară.
- Dar ce faci bade cu dobitocul ăsta la facultate?
- Dobitocul îi la examen! vitelu-i pila!…
1. * un betiv de la carciuma iese afara sa se pishe, acesta vede un gip pe care scrie 4x4 iar acesta se pi*a scriind dupa 4x4 = 16...
a doua zi la fel
a treia zi la fel
a patra zi soferul vede treaba asta si scrie cu vopsea langa 4x4 scrie cu vospea=16...
a cincea zi betivul vede ca e scris 4x4 = 16 si scrie cu pishat = correct
Un barbat casatorit se hotaraste sa lucreze peste program pentru a ramane singur cu cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un success, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat... rezultat al sarutarilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie.
Ajuns acasa, imediat ce deschide usa, cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica acoperindu-si gatul cu mana:
- Ia uite draga ce mi-a facut nebunul asta de caine!
- Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa descheindu-si bluza
Un chinez,vine in vizita la o ruda din Romania,desi nu stia romana.Este atacat de niste hoti,care aproape il omoara si este dus la spital.Ruda din Romania se duce sa il viziteze.Se aseaza in pat langa el.Chinezul incepe sa spuna niste cuvinte de neinteles.Repeta de vreo trei ori,dupa care moare.Ajunsa asacasa,ruda se uita in dictionar sa vada ce inseamna ceea ce spusese chinezul:"Da-te de pe tubul meu de oxigen".
Un roman se duce in Africa la un restaurant.
-Ce aveti de mancare?
-Ciorba de balumba,friptura de balumba,piure de balumba.
-Bine.Da-mi cate o portie din fiecare.
Termina romanaul de mancat,se duce la chelner si intreaba:
-Unde este toaleta?
-Toaleta?NUU!Te duci in tufisuri,scoti balumba si te pisi!
Un taran se duce la doctor cu capul spart! Doctorul il vede si il intreaba : ''da dc ai capu spart tarane?'' Taranu zice : ''pai mi l-a spart vaca cu coada!'' Doctorul zice :'' pai cum sa tzil sparga vaca cu coada?'' La care taranu;'' pai i-am legat o piatra de coada ca sa se apere de muste!''
Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune: "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns.Sa nu am probleme!"
Marinarul la fel: "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri!"
Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile: "Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme?" La care el zice: "Nu, eu sun
la usa si ma duc la geam! N-a scapat nici unul pana acum!"
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru...
- No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!
În Ardeal, el şi ea în noaptea nunţii:
- Draga mea, vrei mai întâi una mică?
- Văleu, ai două?
- Ştii care-i diferenţa dintre un minut de sex oral şi un minut de sex anal?
- Nu…
- Ai două minute să-ţi explic?
La intrarea în clădirea facultăţii stătea un ţăran cu un viţel legat de sfoară.
- Dar ce faci bade cu dobitocul ăsta la facultate?
- Dobitocul îi la examen! vitelu-i pila!…
1. * un betiv de la carciuma iese afara sa se pishe, acesta vede un gip pe care scrie 4x4 iar acesta se pi*a scriind dupa 4x4 = 16...
a doua zi la fel
a treia zi la fel
a patra zi soferul vede treaba asta si scrie cu vopsea langa 4x4 scrie cu vospea=16...
a cincea zi betivul vede ca e scris 4x4 = 16 si scrie cu pishat = correct
:
9. * 3 moldoveni se duc la o panarama. Intra primul sta o ora jumate si le zice:
- ba i-am dat o carja
Al doilea sta 2 ore jumate:
- ba i-am dat o carja
Al treilea sta 4 ore jumate:
- ba daca nu am cautat carja aia in toata casa asa ca i-am dat un scaun in cap.
Am cateva bancuri super care o sa iti placa :
O tiganca se duce la teatru. La intoarcere, tiganul o intreaba:
- Cum a fost, fa, la teatru?
- Stai sa-ti povestesc. La intrare, toata lumea tinea beletele in mina, asa ca l-am scos si eu. La usa, unul mi-a rupt beletul. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici eu. Am intrat, m-am pus pe scaun si deodata s-a stins lumina. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici eu. La un moment dat, ala de statea linga mine, mi-a bagat mina in p***a. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici eu.
- Lasa asta, fa. Piesa, piesa cum a fost?
- Mult mai mare decit a ta!
Bula il intreaba pe Strula:
- Esti smecher?
- Bineinteles.
- Atunci dati un cap in gura!
Trei blonde blocate in lift strigau pe rind -ajutor, ajutor-. La un moment dat, una dintre ele:
- Ce-ar fi sa strigam simultan?
Si incep ele: -simultan, simultan-.
La ora de gramatica, se analizeaza propozitia -Iata, vaca are coada-. Cum analizeaza Bula:
- Iata este subiect pentru ca este scris cu litera mare si este inceput de propozitie. Vaca este atribut pentru ca asa ii zice mama fiicei ei. Are este conjunctie pentru ca leaga cuvintul vaca de coada. Coada este predicat pentru ca se misca.
Cam atat sper ca ti-au placut!
Numai bine!
Va iubesc sunt cele mai tari glume ultima a fost cea mai tare coada este predicat pentru ca se misca
Mda, mai am bancuri vrei?
Da vreau
Intra un student la examen si fara discutii pune pe masa o sticla de whisky. Examinatorul priveste si spune:
- Satisfacator.
Studentul mai scoate o cutie de ciocolata.
Examinatorul:
- Bine.
Studentul pune deasupra si un stilou aurit de firma. Examinatorul:
- Excelent, si pune nota.
Studentul strange totul de pe masa si spune:
- Acum va rog sa ma scuzati dar mai am de dat si fizica….
Mai multe bancuri pe: http://www.yeti.ro/......la-examen/
Profesoara la scoala, incercind sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat:
- Ce este rosu aprins si stralucitor?
Bula sare si raspunde:
- Un camion de pompieri!?!
- Nu, zice profesoara, dar imi place cum gindesti. Altcineva? Maria zice:
- Un mar?
- Corect! zice profesoara.
Apoi Bula zice:
- Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura?
- Bula! tipa profa, noi nu vorbim asa aici!
La care Bula zice:
- Periuta de dinti! Dar imi place cum ginditi.
anonim_4396 întreabă:
Noname_6326 întreabă: