O tanara la spovedanie:
- Parinte, eu… aaa…
- Stiu, fiica mea ce ai facut, ca suntem prieteni pe facebook, am vazut poze, am citit ce ai scris pe "perete", mi-a fost indeajuns!
- Si ce trebuie sa fac ca sa fiu iertata, parinte?
- Sa dai "like" la 10 manastiri!
Trei tipi stau la o masa intr-un bar, cand un tip beat vine la ei si, aratand catre cel din mijloc zice:
- Ma-ta e cea mai mare curva din oras!
Toti se asteptau sa sara la bataie, dar acesta il ignora pe omul beat, care se vede nevoit sa se retraga. Zece minute mai tarziu, omul beat vine iar:
- Aseara am ****t-o pe mama ta si a fost nemaipomenit!
Tipul iar refuza sa sara la bataie. Peste zece minute iar, aceeasi poveste:
- Aseara i-am dat m*ie ma-tii!
Pana la urma tipul se enerveaza:
- Du-te acasa tata, ca esti beat!
Q: Ce este iubirea?
A: Lumina vietii.
Q: Ce este casatoria?
A: Factura la lumina.
Un barbat suna la pompieri si zice speriat:
-Domnule soacra mea vrea sa se arunce de la etaj!
-Si care e problema?
-Nu se deschide fereastra!
Sotia pleaca in interes de serviciu.
Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face micul dejun si il ia de mana sa-l duca la gradinita.
la gradinita educatoarea ii ii spune tatalui ca ascest copil ii este necunoscut.
Il duce la o a doua gradinita si la a treia.
Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune :
- Taticule, inca o gradinita si gata ca intarzii la scoala!
- Ion se urca in tren…la un moment dat ajunge trenul in Bucuresti si se opreste. Grabit, Ion se da jos din tren si se opreste in coltul unui bloc sa urineze. Dintr-odata apare o domnisoara prin zona si ramane socata cand vede ce se intampla in fata ei si zice cu voce tare:
" Vaaai, ce grosolanie… "; la care Ion zice :
" Da da’ de lungime ce zici? "
Trei betivi veneau de la un bar, in drum spre casa il vede pe primar cazut in sant, se duc si il ridica.
Primarul om cu suflet scoate un carnetel si ii roga sa ii spuna fiecare sa ii spuna ce poate face pentru ei. Primul ii cere o casa, al doilea un apartament, iar al treilea zice ca nu doreste decat un METRU.
- Pai bine mai, ii spune primarul ce dracu faci tu cu un metru, astia au cerut casa, apartament si tu un metru?
- Da, domnule primar eu vreau un metru, sa masor pu… care ai sa le-o dai la astia doi!
sper ca tiau placut funda?
Ai ras sau ai plans?
Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna striga:
- Madam Popescuuu!
La un geam isi face aparitia o doamna.
- Da draga, ce vrei?
- Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata?
- Nu, draga!
- Madam Ionescuuu!, striga atunci tipa.
Isi face aparitia o alta doamna.
- Ce-i, draga?
- Sotul meu este cumva la dumneata?
- Nu, draga! Dar ce s-a intamplat?
- Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns: "La curve!"xD
Bula era la scoala si profesoara spune cine este prost sa se ridice in picioare si se ridica bula in picioare si profa il intreaba:bula esti prost? si bula spune:nu doamna profesoara da imi este mila de dumneavoastra ca stati in picioare te-ai prins fundita?
Kafeeaua întreabă:
Anyta2000 întreabă:
MihaiMihăiuş întreabă:
Shadow82838 întreabă: