Nu am mai vazut naruto de mult, dar din cate tin eu minte byakuganul a fost prima tehnica oculara apoi au urmat descendentii sharingan si restul, acum sa spun care e mai puternica cred ca sharinganul doar daca e mangekio pentru ca tin minte cum itachi i-a ucis pe toti din clan cu tehnica asta si sigur ar fi putut si pe cei din clanul hyuga dar daca ar fi sharingan normal vs byakugan ar castiga byakugan.
Sharinganul-poti copia tehnicile inamicului si poti prevede miscarile lui, in timp ce byakuganul doar vede foarte departe si in toate partile, si poate vedea fluxul de chackra.
Sharingan-ul este mai puternic decat Byakugan-ul. Sharingan-ul are mai multe abilitati decat Byakuganul si e mult mai folositor in lupta (http://naruto.wikia.com/wiki/Sharingan). Desi, dupa parerea mea, amandoua - Sharingan-ul si Byakugan-ul- sunt mai slabe in comparatie cu Rinnegan-ul.
De acord cu tine, dar totusi Rinnengan-ul este o tehnica oculara superioare tehnici Shatingan. Deci oarecum Sharingan-ul si Rinnengan-ul sunt aceiasi tehnica oculara dal la stadii diferite.
Marv1250 întreabă:
Shadow82838 întreabă: