| 拉维尼亚 a întrebat:

Care va place mai mult dintre Temari (Naruto), Ai Enma (Jigoku Shoujo) sau Hone Onna (Jigoku Shoujo) si de ce? Mie imi plac la fel de mult toate 3. De Temari pentru ca e eleganta, gratioasa, desteapta, draguta, foarte puternica, protectoare, dedicata ocupatiei de ninja, ii place sa tachineze oamenii, e sfidatoare, are parul foarte ciudat si frumos in acelasi timp si evantaiul ei gigantic e foarte tare. De Ai pentru ca este tacuta, sumbra, draguta, dedicata in tot ceea ce face si clientilor ei, razbunatoare, ferma, hotarata, ciudata, suferinda, sensibila, are parul lung negru si drept, ochii rosii, haine in stil japonez si elegante si seamana la caracter cu mine. De Hone Onna pentru ca e fffffffffffffffffffffffffffffffffff frumoasa, eleganta, gratioasa, draguta, desteapta, grijulie, atenta, placuta, parul e foarte complicat, hainele sunt elegante si frumoase etc. (poza de la profilul meu e cu Hone Onna)

Răspuns Câştigător
| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Mie imi place extrem de mult de Enma Ai (Jigoku Shoujo) pentru ca e superba si la prima vedere pare o fetita neajutorata, si totusi este extrem de puternica si cu o dorinta razbunatoare enorma pe care a reusit sa o tina inauntrul ei atata timp ( adica ma rog, pana au venit jurnalistul ala si fiica lui). O ador si pentru ca e bruneta cu breton si are ochii rosii. In ultima vreme asta e lookul meu favorithappy. Orikum nu stiu cum ai putea sa dai o funda pentru astfel de raspunsuri rolling on the floor

2 răspunsuri:
| Alishia a răspuns:

Ai Enma mi-a placut intodeauna... felul ei de a fi ma atrage, nu e ca celelalte personaje din alte animeuri.

| Nicolas96 a răspuns:

Mie imi place de Temari(Naruto) Pentru ca este desteapta puternica si este foarte dedicate stlujbei de ninja