-Gandeste fhhaaa!
-Gandesc!
-Si?
-Si ce?
-Cat a durat?
-Ce?
-Razboiu'
-Ce-ai mahh? Ce razboi?
-Ala de 100 de ani!
-...
-Esti proasta du-te drk )
Raspuns final: Sunt doua proaste
Oops, raspunsul meu nu a fost funny!
*se gandeste la ceva funny*
*isi framanta creierii*
*intr-un final...*
*nu i-a venit nimic in minte*
A durat 99 de ani si 99 de zile cu 99 de ore si 99 de minute dar si 99 de secunde dar si 99 de mili secunde dar si 99 de SEXTUNDE
A durat 100 şi ceva de ani(115 sau 116, nu mai ştiu exact). I se zice aşa datorită lungimii sale, şi nici măcar nu a fost război pe bune.
Conform datelor pe care le avem in momentul de fata. A durat 1 an si 1 luna.Cica aia 98 de ani si 11 luni care au urmat au fost manifestarile de bucurie ca s-a terminat razboiul...
Pai cred ca a durat...nu stiu inca nu am invatat la scoala. Profii astia...
Funda?
Poate te referi la lupta noastra cu guvernul si atunci nu dureaza 100 de ani ci 1000.
Doamne! Nici asta nu stiti!? ce oameni...(ma refer la cei ce au raspuns gresit)
116 ani!
Pai daca razboiul de 100 de ani asa se numeste inseamna ca a durat 99 de ani!
Bianc-o nu cred ca ai trecut de clasa a 4-a, eu am zis 99 asa de gluma, ca sa stii(ti) si tu/voi razboiul de 100 de ani a durat 101 ani!
Raspunsul la aceasta intrebare logic ca o stiu toti dar daca ai citit cu atentie intrebarea vroiam un raspuns amuzant.Pe viitor citeste cu atentie intrebarea la care doresti sa dai un raspuns.
Hmm... Mama ce greu e. Daca a durat 1? Sau 2? Sau 3? Sau 4? Sau 5? Sau 6? Sau 7? Sau 8? Sau 9? Sau 10? Hmm. A! Stiu acum. 50, da asta e raspunsul. A, ba nu. Hmm. 51? Nu. Pffoai ce greu e. Hmm. Am aflat pe net la TPU de la una pucka00 ca razboiul a durat 100 de ani! Deci 100 de ani a durat!
Eu stiu cum s-a terminat
cam asa:datorita einsteinului meu din creier s-a terminat cand toti au cazut lati pe jos pentru ca(deoarece, fiindca)erau constipati si nu exista decat o baie si era pre mare coadaa!
Beautyfree întreabă: