| JiTerra a întrebat:

Cateva anim-uri precum InuYasha/Yu Yu Hakusho?;;] [cum ar fi grafica si..sa aiba actiune, comedie si sa fie putin romantc de ce nu ^^] imi plac desi stiu ca ambele sunt vechi

Răspuns Câştigător
| ryuu a răspuns:

Salut.
Nu conteaza ca cat de vechi este un anime, daca spune o poveste, de ce sa nu-ti placa. Doar la gen o sa se faca diferenta, fiecare cu gusturile lui. Presupun ca esti de acord cu mine.
Acum revenind la subiect.
Si o sa incep lista tot cu anime-uri vechi dar bune (cel putin asta parerea mea):
- trilogia Dragon Ball
- trilogia Legend of the Condor Hero
- Fushigi Yuugi
- Rurouni Kenshin (Samurai X)
- Hyakka Ryouran: Samurai Girls

Vizionare placuta!

| JiTerra explică (pentru ryuu):

Am vazut seriile Dragon Ball happy Dar mersi ^^ am sa-ncep sa urmaresc Rurouni Kenshin ^^ personajul principal mi-l amintesc de cand eram mica ^^

8 răspunsuri:
| neca a răspuns:

Un anime care mi-a placut foarte mult si misepare ca are estetica casi yu yu hakusho ar fi the get backers

| AiEnma97 a răspuns:

Hey! Eu iti recomand Naruto si Chrno Crusade- pline de magie si suspans, la fel ca Inuyasha happy

| JiTerra explică (pentru AiEnma97):

Naruto normal ca l-am vazut :-J majoritatea fanilor anime au vazut naruto ^^ acum urmaresc shippudenwinking dar vroiam ceva pe langa naruto happy

| AiEnma97 a răspuns (pentru JiTerra):

Atunci uite aici: The Melancholy of Haruhi Suzumiya (numai primul sezon)
Kaichou wa Maid Sama
Special A (merita)
Toradora
Shaman King
Ouran High School Host Club (e mai vechi, asa cum vrei)
Sper ca te-am ajutat happy

Pai vroiam un anime mai vechi sa spun asa si cu grafica aceea..am inceput deja sa ma uit la Slayers ieri [mi-am amintit de anime] :d Kaichou wa Maid Sama, Shaman King, Ouran.le-am vazut :]] dar mersi oricumwinking

| AiEnma97 a răspuns (pentru JiTerra):

Cu placere. Ai gusturi in cazul astahee hee

:]] mersi tongue