Oul
Pentru ca oul a aparut dintr-o reptila care s-a dezvoltat in apa si... ma departe nu mai stiu uite aici http://www.askmen.ro/Charles_Darwin_si_teoria_evolutionista-a2219.html
Eu cred ca gaina...pentru ca Dumnezeu a lasat omul adult si nu copilul.Ok bun dar acum vine intrebarea si gaina de unde a aparut nu? eu ti-am spus parerea mea
Oul fiindca si alte animale faceau oua atuncea , deci sansa ca un animal sa fie iradiat si apoi... sau un terodactil si cestio ce alt animal s-au indragostit, ca doar de, dragostea nu tine de infatisare, sau macar asa se spune
Hmm...grea intrebare! Daca spui ca gaina,apare intrebarea,,da gaina de unde a aparut?''. Daca spui ca oul,apare intrebarea,, da oul cine l-a clocit ca sa iasa gaina?''... astea parerea mea sunt intrebari care chiar nu poti sti dupa atatea sute de ani un raspuns clar. Dar zebra e alba cu dungi negre, sau neagra cu dungi albe? Dar Superman de ce isi ia chilotii peste pantaloni? intrebari gen astea.
Cu siguranta gaina, pentru ca oul trebuie clocit ca sa iasa ceva din el doar nu il clocea Mos Craciun
Ambele au aparut simultan nici una inaintea celeilalte. cum s`a inventat si stanga dreapta sau sus jos asa si oul sau gaina
Shadow82838 întreabă: