Ba, cap de sfecla. Intrebarea asta a pus`o TPU si pe facebook. Numai plagia.
Eu sunt de felul meu caritabila si mai cred ca tocmai de aceea la un moment dat voi ajunge sa pun gheara pe un milion de euro. I-as dona unei organizatii non-profit: familia mea. Apoi fericita as astepta diploma de onoare, un ecuson, ceva, dar mi s-ar cere sa fac voluntariat in distribuirea faptelor caritabile ce le vor organiza ei pentru noi.
Eu i-as dona la azil de batrani orfelinaturi si i-as da o parte si pritenului meu ca mama lui nu lucreaza si tatal lui primeste 300 lei pe luna aproape ca n-o sa mai aiba bani eu nu sunt un egoist dala care pastreaza banii pentru el si rade de aia saraci leas construi o fortareata cu 40 de frigidere bai si multe altele pentru cei saraci si sa aiba un automat de mancare langa fiecare camera si sa primeasca 400 lei pe luna
Pai as deschide un hotel si daca imi mai raman bani ii folosesc.masina,laptop si altele...
As da copiilor de la casa de copii la copii nevoiasi si as cumpara medicamente pentru ooameni
Mai bine intrebi "ce ai face fara un milion de euro" ca nu o sa-i avem niciodata
Shadow82838 întreabă: