| Yuuki1 a întrebat:

Ce anime cu baieti frumosi stiti please

Răspuns Câştigător
| KittyCriss a răspuns:

Tonari no kaibutsu-kun, Kamisama Hajimemashita, Clannad, AMNESIA(invers harem :3 ), Inu x Boku SS, Uta no prince sama (Doua sezoane pline cu baieti frimuseei tot invers harem :3 ), Guilty Crown, La corda d'oro, Special A, La storia della Aracna Famiglia, Shugo Chara, Kaichow wa Maid-sama (anime-ul meu preferat :3 ), Hiiro no kakera(tot invers harem big grin), Death Note, Diabolik Lovers (si asta e invers harem laughing ) Free, NO.6 (cred ca e putin shonen ai dar merge laughing ), Ouran High School Host Club, Magi, Kuroshituji (3 sezoane), Brothers Conflict (e genial, eu sper la un sezon 2, l-am vazut deja de 5-6 ori laughing si asta e invers harem big grin), Zetsuen no tempest, 07 Ghost, Air Gear, Fairy Tail, Ao no exorcist, Highschool of dead, Kaze no stigma, Karneval, Kuroko no Basket, Darker than Black si cei mai frumosi baieti ii gasesti in Norn 9 desi nu stiu daca a fost tradus la noi deocamdatawinking

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Free! si Kuroko no Basket happy

| Hyourinmaru a răspuns:

Free!, Kuroko no Basket, Bleach, Karneval, K-project, Uta no prince-sama, Dramatical murder, Hiiro no kakera, Brothers Conflict, Diabolik lovers, Vampire Knight, Amnesia, Kuroshitsuji, Uraboku, Starry Sky, Bonjour Koiaji Patisserie, Love stage, Ao haru ride, Ookami shoujo to kuro ouji, Earl and fairy, Noragami, Guilty crown, Kamigami no asobi, La corda d'oro, Ouran high school host club, Hakuouki, La storia della Arcana familia, Code: Breaker, Makai ouji: Devils and realist etc etc

| khaterin a răspuns:

Vampire knight, soul eater, fairy tail, Blood lad, darcker than black :*

Întrebări similare