Brave 10 D. Gray man Black Rock Shooter Campione Soul Eater Angel Beats Shinigami no Testament Neppu Kairiku Bushi Road
Bleach One Piece
Death note
Full metal alchemist si Hellsing ultimate, dar si prima serie e buna chiar daca pare învechită.
Hunter x Hunter
Akame ga kill
Pandora hearts
Ao no exorcist
Buddy complex
Sword art online
Owari no seraph
DanMachi
Another
Aldnoah. zero
Kuroshitsuji
Inazuma eleven
Freezing/Freezing Vibration, Attack on Titan, Death Parade, Kiseijuu, Tokyo Ghoul, Tokyo Majin. Toate astea mi s-au parut geniale. Ti-as mai fidat, dar e 3 noaptea si nu-mi mai vin in minte... (Apropo, nu te uita la Freezing daca ai vreun parinte in camera, eu te-am avertizat)
Preferatul meu este Fairy Tail; are comedie, aventura, actiune, personaje frumoase si o idee interesanta. Another e iarasi fain, mai ales ca si povestea e una interesanta. Corpse Party se aseamana cu Another, amandoua fiind mai ''sangeroase''. Elfen lied e din nou destul de interesant. Kaichou wa maid-sama si ookami shoujo to kuro ouji mi-au placut, acestea fiind romance. Incearca si highschool of the dead, e cu zombie. Desi ma indoiesc ca nu le-ai vazut, iti recomand totusi si Death Note, Sword art Online si Fate/Zero.
Mie mi-au placut si Akatsuki no yona, code geass si Attack on titan.
Eu iti recomand:
Death note
Bleach
Fairy Tale
Naruto Shippuden
Dragon Ball
Yu-GI-Yo
Regele Saman
Hellsing
Shadow82838 întreabă: