| popi a întrebat:

Ce anime-uri faine imi recomandati?

9 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Brave 10 D. Gray man Black Rock Shooter Campione Soul Eater Angel Beats Shinigami no Testament Neppu Kairiku Bushi Road
Bleach One Piece
Death note

| RobertMoon a răspuns:

Full metal alchemist si Hellsing ultimate, dar si prima serie e buna chiar daca pare învechită.

| Sakura13574 a răspuns:

Hunter x Hunter
Akame ga kill
Pandora hearts
Ao no exorcist
Buddy complex
Sword art online
Owari no seraph
DanMachi
Another
Aldnoah. zero
Kuroshitsuji
Inazuma eleven

| Zacase a răspuns:

Freezing/Freezing Vibration, Attack on Titan, Death Parade, Kiseijuu, Tokyo Ghoul, Tokyo Majin. Toate astea mi s-au parut geniale. Ti-as mai fidat, dar e 3 noaptea si nu-mi mai vin in minte... (Apropo, nu te uita la Freezing daca ai vreun parinte in camera, eu te-am avertizat)

| PrettyLittlePsycho a răspuns:

Mirai Nikki e genial

| lSarcastiquel a răspuns:

Preferatul meu este Fairy Tail; are comedie, aventura, actiune, personaje frumoase si o idee interesanta. Another e iarasi fain, mai ales ca si povestea e una interesanta. Corpse Party se aseamana cu Another, amandoua fiind mai ''sangeroase''. Elfen lied e din nou destul de interesant. Kaichou wa maid-sama si ookami shoujo to kuro ouji mi-au placut, acestea fiind romance. Incearca si highschool of the dead, e cu zombie. Desi ma indoiesc ca nu le-ai vazut, iti recomand totusi si Death Note, Sword art Online si Fate/Zero.
Mie mi-au placut si Akatsuki no yona, code geass si Attack on titan.

| Ovi4678 a răspuns:

Darker than black, hightschool DxD, tokio ghoul...

| amuitat a răspuns:

Lolirock e super si au si muzica faina cauta pe google

| Mariusica13 a răspuns:

Eu iti recomand:
Death note
Bleach
Fairy Tale
Naruto Shippuden
Dragon Ball
Yu-GI-Yo
Regele Saman
Hellsing