| Yuuki1 a întrebat:

Ce anime v-au ajuns la suflet?

Răspuns Câştigător
| Anysya12 a răspuns:

Da: Clannad- 23 + movie
Sola- 13
Ao Haru Ride- 12

6 răspunsuri:
| Hyourinmaru a răspuns:

Angel Beats - singurul care m-a facut sa plang.

| Anysya12 a răspuns:

Clannad
Sola
Ao Haru Ride

Răspuns utilizator avertizat
| Anysya12 a răspuns (pentru Yuuki1):

Clannad: povestea incepe in liceu, o fata timida(nagisa) intalneste un baiat care o place, si o face sa se imprieteneasca cu mai multa lume. ea are o problema de la nastere, sistemul ei imunitar este foarte scazut. povestea de dragoste continua pana cand ea are un copil, insa ea moare cand o naste pe ushio. anime-ul are doua povesti puse in paralel. una in care nagisa moare cand naste, si una in care nu moare. in cea paralela, totul e diferit si e mai complicat si greu de inteles daca e doar povestit, dar am plans de mai multe ori, si mi s-a facut pielea de gaina de multe ori, dar e si comedie, si e foarte interesant.
Sola nu l-am vazut eu, l-a vazut sora mea, dar este o poveste foarte emotionanta, supranaturala.
Ao Haru Ride e romantism si drama si e foarte fain. o fata place un baiat in scoala generala si probabil si el o placea dar nu si-au spus. au intrat la licee diferite. el si-a schimbat foarte mult comportamentul de cand nu s-au mai intalnit, si este mult mai distant dar ea nu vrea sa il lase asa, si incearca din rasputeri sa se apropie de el si sa il faca sa simta iar caldura prieteniei si ma rog... nu ma prea pricep sa povestesc dar asta e anime-ul meu preferat. din toate, pe asta t-il recomand apoi clannad

| Anysya12 a răspuns (pentru Yuuki1):

Da: Clannad- 23 + movie
Sola- 13
Ao Haru Ride- 12