anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as putea primi de la o fata daca as sarutao prin surpirndere fara sa ma cunoasca?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Daca stii cum sa o faci, primesti un zambet si cred ca o sa mai vrea big grin... daca nu stii cum sa o faci ai sa primesti o palma in cel mai fericit caz! laughing

28 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un pumn si un picior intre picioare de sa nu te mai scolo 5-6 zile

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

O mare palma sau eu stiu...

| Chris a răspuns:

O palma sau injurii, in special cu destinatia "origini".

| SkaRrY4MyLoV3 a răspuns:

In primul rand s`ar putea sa primesti o palma. in al doilea rand un picior la familie. si in al treilea rand -ar putea sa-i placa si sa ramaneti impreuna

| Question_3829 a răspuns:

Un sut in ****

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

O intalnire cu taică-so sau cu pr. ei.deci...mai incerci? laughing

| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

O sa va dau funda dupa ce o sa incerc

| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

Va dura ceva timp pana voi da de fata care mi-a placutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa nu o sa incerc de azi inainte numai imi este frica de nimic

| Bixx a răspuns:

Hai sa-ti spun ce as face eu.

1: Una bucata calcatura pe picior.
2: Un sut la familie
3: O pereche de palme

Dar poti scapa spunand ca a fost o provocare data de. [cineva].

| cosmingabriel_3291 a răspuns:

O perversa ca pe targu' ocnarolling on the floor

| gaby_1815 a răspuns:

Daca fata e una obisnuita cu asa ceva o sa continuati iar daca este o fata la locul ei un picior in zona sensibila si 300 de palmelaughing

| Maraphoenix a răspuns:

Ar fi ciudat sa iti dai seama ca ii un barbat cu parul lung

| Trololoolololool a răspuns:

Tot ce pot sa zic daca in fericitul caz te place dupa o sa te sarute si ea dar daca nu... nu vrei sa stii

| Isabela96 a răspuns:

O palma peste fata sau o lovitura sub centura sau daca nimeresti o nebuna sa te sarute in continuare

| SorinaFelina a răspuns:

Un sut in **** si 10 palme peste moaca +2/3 capace in cap +2 pumni in gura, 8/9 injuraturi apoi pleacaa nervoasabig grin

| WhatMeanLove a răspuns:

Eu cred ca depinde de fata fiinda este posibil sa i placa si sa sa iti dea o privire lunga si dupa ati putea fi impreuna daca vrei tu sau este de asemea sa,, te injure,, sau sa iti vorbeasca foarte urat sau sa te loveasca caci sunt foarte multe posibilitati!

| Gabica a răspuns:

O palma, una sub centura, cateva vorbe frumoase de duh

| sabinuchi a răspuns:

Pai depinde, ori o palma, ori in cel mai bun caz un sarut inapoi :d ...eu zic sa vezi mai intai cum e ea,daca e "timida" ca sa zic asa o sa fie bine,,,daca e "indrazneata " o sa iti dea o palma sigur laughing)).(nu stiu daca am ales bine cuvintele "timida, indrazneata", da sper ca te-ai prins tu big grin )

| ThEKiDDuTz a răspuns:

1.sa ii placa 2. o palma si un picior la mostenitor 4.o intalnire cu taicasu sau prietenul ei 5. ijuraturi

| andreea_5972 a răspuns:

O palma si batae

| Oana_4575 a răspuns:

O palma pe putin... poate si un sut in zona de joslaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceva cat se poate de urat!

| Pawesome a răspuns:

O bataie pe cinste daca are si prieten

| morena_7355 a răspuns:

O palma din pacate asta daca nu fugi repede...singura sansa e sa dai pupu si sa o tulesti ca poate e prietenu prin apropiere

| Biancaify a răspuns:

Eu sunt fata deci daca as pati asa ceva i-as face tipului respectiv: i-as trage cateva palmi. un pumn in cap si un picior in zona sensibila.