Depinde cum e vremea: daca e cald as iesi cu bicicleta in natura sau le-as propune prietenilor mei de acolo un picnic oriunde cu muzica mancare bautura si multe jocuri distractive. Sau mi-as invita o colega/un coleg sau un prieten de la oras sa stea la mine la bunici cateva zile. Daca ar fi frig sau ar ploua as gati as face prajituri impreuna cu familia as asculta muzica si m`as deghiza prefacundu-ma ca sunt in acel videoclip[aici depinde varsta]. Poti sa faci multe lucruri trebuie doar sa ai putina imaginatie. Sper ca ti-am fost de folos. Funda? :d
Mi-as lua iubitu si as face sex in porumb, in gradina vecinului adica in natura ca e suspans sa nu te prinda cineva )hai cu fundoiuu)
Iti iei un catel mititel si te joci cu el. sau iesi la gratar, picnic in aer liber cu prietenii. ca la tara ai unde. doar sa tina vremea cu tine.
Eu locuiesc la tara si in timpul liber ma joc cu Shobby,cainele meu,merg cu bicicleta,rolele,merg pe deal,ies afara si ma plimb cu prietenii, ma urc in copaci, mananc din copaci fructe.etc.
As face cele mai multe traznai...m-as urca pe deal si as tipa:
-URAAAA! Ajung la nori
-Ma plimb cu bicla
-Merg la padure si joc cu prietenii pitita
-Pun muzica tare si ma prostesc
-Fac plaja pe nisipul din curte
-Alerg gainiile si fug de gaste
-Ma cert cu porcul
-Alerg in gradina pana cad
-Mananc tot ce apuc
SUNT MULTE LUCRURI DE FACUT!
Imi dai fundiou, am raspuns ultima