Buna!
Eu unul nu ma mai uit de mult timp la desene animate sau la televizor in general. Eu ma uit pe tableta la anime-uri. Imi plac foarte mult.
Totusi o sa-ti raspund la aceasta intrebare.
Atunci cand eram mic imi placeau (si inca imi plac) desenele alaturi de care am copilarit precum "Curaj, catelul cel fricos","Sunt nevastuica" si toate seriile Pokemon. Cand eram mic eram mare fan Pokemon, inca stiu denumirile multor pokemoni precum si numarul lor (fiecare avea un numar) Am jucat si jocurile. In fine. Eu cu astfel de desene am copilarit.
Acum nu imi mai plac desenele noi aparute. Sincer, Violetta nu este un desen...ci mai degraba un serial. Nu imi place inturcat nu imi place, pur si simplu nu e genul meu sa ma uit la asa ceva.
Singurele desene care imi mai plac din ce mai este acum sunt Ciudateni (Gravity Falls-il ador, este gandit genial) precum si Omul Paianjen acela nou de pe Disney intrucat este destul de amuzant. Am mai fazut unul destul de amuzant, Randy ____ baiatul ninja sau ceva de genul si a fost oarecum... nu a fost chiar urat.
Nu imi plac desenele de acum. Urasc Ben10, Bakugan,Baiatul Stridie intrucat mi se par slab realizate. Este doar parerea mea... Iarasi Gumball,Adventure Time,Steven Univers, Unchiul Bunic mi se par desene din care nu prea inveti mare lucru bun, doar te distrezi eventual, dar astfel de desene pot sa fie daunatoare pentru unii copilasi, daca intelegi ce vreau sa spun.
Deci desenul meu favorit este Gravity Falls (ciudateni-Disney channel).
Mi se pare simpatice si unele dintre noile seriale pe care le-au bagat pe Disney precum Bafta Charlie, Medici Pentru eroi, Unul cu dans...(nu stiu numele sorrry) precum si multe altele.
Le consider mai frumoase decat desenele pe unele.
Eu nu ma mai uit decat la anime-uri.
Succes!
Violetta nu mi se pare un desen animat. Oricum preferatele mele in absolut sunt : Kung Fu Panda, The Simpsons, South Park (yeah) si cam astea sunt... Nu ma las usor impresionata.))) Oricum desenele copilariei mele au fost si vor fi cele mai frumoasa...astea de acum sunt simple copii
Nu prea mai ma uit la televizor.
Dar daca ar fi sa ma uit din nou...la Ed, Edd si Eddy m-as uita, clar!