Lasă-i mă. Este o categorie bună pentru aşa ceva. Plus că nu mai sunt oameni interesaţi de revistele DC printre fanii anime. Sau poate că da, dar totuşi nu sunt la fel de discutabile ca şi o manga/anime.
Categoria nu este numeşte Manga & Anime, ce-i drept... Majoritatea fanilor s-au rugat să creeze şi o categorie ca aceasta dar din păcate fără folos. xD
Mă bucur totuşi că este activitate. Şi lăsându-ţi întrebarea ironică şi determinată de la sfârşit la o parte, aş dori să nu te mai influenţeze aşa mult această categorie. Nu poţi da oamenii afară din această categorie dacă protestezi. Ştiu din propria experienţă acest fapt.
Multe anime-ri sunt realizate dupa serii manga. Multi fanii manga sunt fani anime si vice versa. Aceste doua genuri sunt strans legate intre ele. Daca e o problema, aceea e titlul categoriei.
Hm, si pe mine ma deranjeaza intrebarile de genul ala. Probabil cei care le pun sunt pusti de 10-12 ani, altfel nu le justific existenta.
Stiu care e diferenta intre manga si benzi desenate.Chiar daca categoria se numeste benzi desenate se incadreaza si cartoon-urile, animeurile, desenele de marvel, dc, etc.Acum sa stai sa faci pentru fiecare o categorie ca nu iti convine tie denumirea e stupid.