Artemis,tu esti un pic cam analfabxxx, in loc de puncte cred ca ai vrut sa pui virgule, da la modul cum le ai pus tu...
Buna,@Artemis!
Eu spun sa nu jignesti ca nici tu nu pari a fi foarte inteligenta.
Bye!
Buna,@Artemis!
Ai dreptate, nu ar trebui sa te judec.Dar in general mucosii de 12 ani pun intrebari din astea pe tpu.De aceea ti s-a si raspuns asa.
Bye!
Poate sa aiba orice culoare l-)
si de unde stii ca are fix 100 de picioare ?
le-ai numarat
Raspunsul corect este : o FANFARA...
dar, se pare ca IQ-ul multora este cu mult sub medie.
Proidle, Adriana, si floryyn91yy ...va recomand bai zilnice cu spuma, mult gel de dus si sampon...caci.pute prostia din voi.ingrozitor de tare.
@Eclipse, nu jignesc daca nu sunt jignita. Am adresat o intrebare la categoria 'comics' unde se incadreaza glumele/bancurile si am primit drept raspuns "mata" care, pe langa faptul ca e scris incorect gramatical (corect ar fi mama ta, de la maica ta/mama ta) are un caracter ofensator.
In alta ordine de idei, din moment ce nu ma cunosti personal, ar fi mai destept din partea ta sa-ti pastreazi pentru tine parerile si etichetele gen "nu pari a fi foarte inteligenta".
*se pare ca cei de la TPU editeaza comentariile. Am scris 'ma - ta' (in prima instanta) si au editat 'mama ta', rezultand o inadvertenta.