Raspunsul corect este : o FANFARA...
dar, se pare ca IQ-ul multora este cu mult sub medie.
Proidle, Adriana, si floryyn91yy ...va recomand bai zilnice cu spuma, mult gel de dus si sampon...caci.pute prostia din voi.ingrozitor de tare.
Poate sa aiba orice culoare l-)
si de unde stii ca are fix 100 de picioare ?
le-ai numarat
Artemis,tu esti un pic cam analfabxxx, in loc de puncte cred ca ai vrut sa pui virgule, da la modul cum le ai pus tu...
Buna,@Artemis!
Eu spun sa nu jignesti ca nici tu nu pari a fi foarte inteligenta.
Bye!
@Eclipse, nu jignesc daca nu sunt jignita. Am adresat o intrebare la categoria 'comics' unde se incadreaza glumele/bancurile si am primit drept raspuns "mata" care, pe langa faptul ca e scris incorect gramatical (corect ar fi mama ta, de la maica ta/mama ta) are un caracter ofensator.
In alta ordine de idei, din moment ce nu ma cunosti personal, ar fi mai destept din partea ta sa-ti pastreazi pentru tine parerile si etichetele gen "nu pari a fi foarte inteligenta".
*se pare ca cei de la TPU editeaza comentariile. Am scris 'ma - ta' (in prima instanta) si au editat 'mama ta', rezultand o inadvertenta.
Buna,@Artemis!
Ai dreptate, nu ar trebui sa te judec.Dar in general mucosii de 12 ani pun intrebari din astea pe tpu.De aceea ti s-a si raspuns asa.
Bye!