| 211wasgnij a întrebat:

Ce este util femeii daca il detine barbatul?
Un singur raspuns: simplu si logic.
Nu dati mai multe variante si nu cereti retroactiv funda deoarece nu o veti primi chiar daca raspundeti corect.
Vreau fair-play: nu raspundeti azi pana dupa ora 22:00 pm, cel/cea care nu-mi respecta cererea, raspunsul respectiv va fi nul.
Funda o va primi primul raspuns corect dupa acea ora si restul vot.

Răspuns Câştigător
| ndr2000 a răspuns:

La mintea gainii: cartea de credit.

7 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Aoleo! Mi-e rău! Ha, ha, ha câte pretenții, @jingsaw112! Eu oricum am tot ce-mi trebuie de la soțul meu și de fundele tale chiar nu am nevoie, că-s sătulă de traficul cu ele!
O seară bună și mari succese!

| stefanutza27 a răspuns:

Orice lucru atata timp cat este impartit. De exemplu nu mi-ar fi de folos un Mercedes pe care il detine el, daca doar el il va conduce, dar daca l-as putea conduce si eu, atunci da mi-ar fi de folos. Unii barbati nu stiu sa aprecize o femeie si cred ca ei sunt superiori femeilor. Nu spun ca femeia este superioara barbatului, ci ca sunt egali. De aceea intr-o relatue ar fi bine (pentru ca nu toti au aceeasi parere ca si mine) ca lucrurile sa die impartite.

| Narcis2007 a răspuns:

E foarte usor...banii,ar mai fi si raspunsu pervers da raman pe asta

| Damasc a răspuns:

His cock!

| 211wasgnij explică:

@stefanutza27 e o intrebare hazlie, nu doresc sa bag in aceeasi oala pe toate femeile, daca nu stim ce e ala umor, e grav.
@IMPERIA nu stiu cu te-am suparat, oricum sper sa-ti treaca, o zi buna.

| 211wasgnij explică:

@luk194 imi place cum gandesti, totusi altul e raspunsul corect. I-am pus unei femei aceasta intrebare si mi-a raspuns corect. Raspunsul e mai previzibil decat ratingul lui otv.

| kitiku a răspuns:

Sofatul