| CristY1412 a întrebat:

Ce faci TPU!
Ma plictisesc, am chief sa rad.
Bine sa va zic cine imi zice cea mai amuzanta gluma primeste funda, sau poate sa zica mai multe.
Da cand zic mai multe nu vreau site-uri si din astea.
Merci! Sigur o sa rad cu pofta

Răspuns Câştigător
| MissCandy a răspuns:

Moare un terorist din Counter-Strike si ajunge in Iad. Dupa o 1 un drac il suna pe DUMNEZEU: Doamne,Dumnezeule, scapa-ma de nebunu asta! A tistrus toate cazanele, a omorat toti draci si alearga ca nebunu prin Iad strigand: Unde dracu e bomba aia?!

2 răspunsuri:
| delakpanlaa a răspuns:

Bula a avut ca tema pentru acasa de invatat poezia "Si daca..." de Mihai Eminescu, insa nu a invatat-o. In urmatoarea zi, profesoara le zice copiilor:
-Copii, cine vrea sa zica poezia?
In acel moment nici un copil nu a indraznit sa ridice mana, asa ca doamna invatatoare alege un copil la nimereala...:
-Ala-bala-por-tooo-CALA!
Si a fost nimerit chiar Bula. Bula a iesit in fata clasei, insa nu zicea nimic. Profesoara a observat ca Bula tacea, asa ca a zis:
-Hai Bula, zi poezia!
Bula nimic.
-Hai Bula! Hai! Zi poezia!
Bula nimic.
-Hai Bula! Hai ca te ajut eu! "Si daca ramuri bat in geam..."
Bula nimic.
-Hai Bula! "Si daca ramuri bat in geam..."
Bula nimic.
-Hai ma Bula! Hai!"Si daca ramuri bat in geam."
-IMI BAG P*LA! TAI COPACUL! rolling on the floor

| ღRarityღ a răspuns:

Intr-o zi invatatoarea il intreaba pe Bula: - Bula, tu la ce visezi? - Visez sa fiu miliardar ca tatal meu, zise Bula. - Ce, tatal tau e miliardar? zise invatatoarea. - Nu, dar la asta viseaza si el.

O pisica a ramas blocata in copac. Doi oameni trec pe langa copacul in care a ramas pisica blocata. Pisica face Miauuuuuuuuu si cei doi se intorc unul la altul si incep sa se bata ca de ce au strigat unu la altul miauuuu

- In noaptea aceasta va fi un fenomen natural foarte interesant, o eclipsa totala de luna. Sa nu uitati sa va uitati la ora noua si jumatate, spune profesoara. Bula din ultima banca intreaba: - Pe ce canal?

O blonda, o bruneta si o roscata au murit si, din greseala, ajung in rai. Dumnezeu le avertizeaza sa nu calce pe norisorul albastru, pentru ca aduce ghinion. Intr-o zi, bruneta si roscata apar la brat cu doi mosnegi, iar blonda le intreaba: -Ce-ati patit fetelor? -Am calcat pe norisorul albastru! A doua zi, blonda apare cu un tip superb. -Cum ai facut asta? -Pai, l-a pus naiba sa calce pe norisor!

O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera. Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta. In camera unul dintre ce trei ii propune un joc. Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu... Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda: - Zi veverita, te implor, zi veverita!

Cum pui patru blonde pe un scaun? Intorci scaunul cu picioarele in sus! Cum vezi daca o blonda e virgina? Ii pui pampers! Ce zice o blonda dimineata in loc sa aprinda lumina? Deschide portiera la masina!