Deci era o seara de Vineri sie eram pe la un prieten era iarna am stat la calculator pana la 22:00. Dintr-o data striga un om la poarta cu un sac bine legat in mana.SI ne-a cerut un cutit am ramas ingrozitii ca auzisem pe la scoala de uni care luau organele copiilor.Noi am fugit rapid in casa sa il sunam pe tatal prietenului meu.Omul acela nu a mai avut rabdara si a intrat in curte si a inceput sa forteze usa la casa noi de spaima ne invarteam in loc si nu mai stiam ce sa facem de frica n-e p**am pe noi de frica apoi vine la geam si bate in els aii deschidem noi ii deschidem si ii dam telefonul sa vorbeasca el cu tatal prietenului.In final ne-a dat noua sacul si ghiciti ce era in el un masacru un curcan taiat numai bun de pus pe gratar
Aoleu...toata viata mea a fost trasnita... la 1 an era sa ma axfisiex, la 2 ani era sa ma innec, la 3 ani era sa imi sparg capul de dunga parului, la 4 ani dadeam dracu pe un baiat de 17 ani si ne luam bataie si eu si varumiu. dar ne placea, la 5 ani am spart geamul la casa si era sa il lovesc pe tata in cap cu mingea prin geam, la 6 ani am spart tv ridicand de masa si era sa cada si pe mine.la 7 ani am intoxicat casa cu fum, la 8 ani injuram fetele din scola pana imi rupeau alea gatul si fugeau alea dupa mine pana cineva dadea in hepatita.la 9 ani luam bataie de la ai mei ca rupeam flori si bagam petarde in teava de esapament a lui tata. la 10 ani am invatat sa conduc masina si era sa ma prinda politia. la 11 ani eram mai cuminte ptn. la 12 am primit reputatie de cel mai bun desenator din scoala(faceam tatuaje si luam bani), la 13 ani am inceput sa fac chestii care nu erau de mine *sa fac lumea sa rada) iar acum am 14 ani si sunt cel mai amuzant c8pil din scoala si am un titlu de invidiat si o viata traznita de-a binele si nu as schimba-o niciodata.
Aveam 10 ani si eram pe coridor la bloc etajul 8 cu prietena mea cea mai buna.la un moment dat ne plictisisem si ne-am intins pe spate si ne jucam cu picioarele la gratiile de la gemuletzul dupa sala scarii...era varza blocu pe atunci cam prin 93 daca nu ma insel... si spre surprinderea noastra a fost ca acea gratie de la gemuletz sa desprins si noi nu am apucat sa ne ridicam sa-l prindem si a cazut de la etajul 8 direct pe masina lu vecinu de la 2 care era saraca parcata in spate ))))) bineanteles am fugit in casa amandoua in secunda 2
Nu mai stiu la cat ani dar eram mica era sa imi pierd un deget[degetul mare de la mana dreapta] pentru ca am dat in cainele meu si m-a muscat si era sange bleahhh si si acum am un semn de colt pe mana! Vrei sa il vezi?!Funtita?Ps: este foarte adevarata povestea!