Pai mie imi place super eroii care nu au nevoie de super puteri, super costume sau alte super chestii ca sa.i cafteasca pe "bad boys". Imi place la nebunie BARMAN, pe bune frate cu super miscarile lui de lupta, cateva echipamente provenite dintr.o inteligenta foarte ridicata si un curaj nemarginit se claseaza printre cei mai de top eroi; CATWOMAN imi place deasemnea, e frumoasa, independenta, seducatoare(foloseste asta chiar si in timpul luptelor) si se misca fu**ing awesome gagica ; iar acum chiar daca o sa para putin ciudat imi place la nebunie echipa THE JOKER & HARLEY QUINN, in primul rand ambii sut super funy, au super arme (de asemenea si astea funny ) iar miscarile lui HARLEY sunt beton.
Din categoria eroii cu super puteri preferata mea e RAVEN : independenta, mereu calma avand un echilibru in aproape orice, puterile ei O.O WOW WOW WOW care sunt aproape nelimitate, iar acum o sa.ti raspund la intrebare : abilitatile abilitatile care se vad clar pentru ca au alt farmec iar de exemplu la RAVEN au super efecte,
BATMAN*. iar prima data am vrut sa scriu "IMI PLAC", scriu de pe mobil si m.am cam grabit, sorry
Shadow82838 întreabă: