Ne-a prins dirigu in timp ce chiuleam de la ora lui adica am trecut asa pe langa el in timpu orei, noi plecam
Pai multeee Am un coleg pe nume Rares Nistor care face toate prostiile la scoala . Tipa,, Bambina'' prin clasa .Si completeaza propozitiile doamnei cu prostii. .Si unu pe nume Alex intorcea banca si a stat asa 2 ore ca sa o intoarca cu picioarele pe pamant .
Pai o colega sa pisat pe ea in ora, ea se tinea sa iasa la baie in pauza iar colegu din spate a ciupito de fund ) si a facut piiiissss
Pai.eu fata de clasa a5a ma bat cu aia dea 8a care is cat muntii pe langa mine si ieri ne-am batut cu bulgari ...ma crezi sau nu dar 12 baieti de 1, 80 si 1, 70m au fost pusi la pamant plini de zapada de catre moa.dar faza trista este ca nici eu n-am iesit de acolo fara sa fiu uda leoarca dar erau toti gramada in zapada, desigur am folosit si picioarele si mainile si le-am lasat vanatai.totul s-a terminat heppy end eu mam uscat in ora iar aia au intarziat la ora si au fost ascultati la ora de matematica stiu ca acum ma stie toata scoala dar acei baieti(ca sa nu spuneti ca am fost rea cu ei) nu ma lasau in pace niciodata
wanda întreabă:
Shadow82838 întreabă: