-Cădeam în cap cu premergătoru după mine
-eram la tara si imi placea sa ma dau uta-uta pe scara.am luat scara si am agatat-o de casa si cand am dat sa cobor am cazut in grajdul vacilor de la vecini
-eram la padure si eu eram in microbuz in spate ma jucam cu papusile in liniste si ai mei ma cautau in toata padurea
-taraiam pisicile de coada
Pai : - la 3 ani mi-am blocat curu in galeata la bunica
- la 4 ani mi-am blocat capul in gard, tot la bunica
- la 6 ani, era sa dau foc la casa, am lasat lumanarea aprinsa, iar langa ea era un caiet si a luat foc
- la 10 ani am cazut intr-un beci si era sa mor
- la 9 ani am cazut de pe gard si nu mai puteam respira s.a...
Pai: -la 4-5 ani cand ma jucam ascunsea cu tata prin casa ma ascundeam in cosu de rufe
-imi faceam mustata din spuma pentru baie
cam atat, restul nu mai imi amintesc
-Ma credeam o fetita PowerPuff si am vrut sa ma arunc de la etaj sa vad daca pot zbura.
-Ma mai credeam si o gasca de aia din desenele de pe minimax "Minunatele calatorii ale lui Nils Holgerson"... (am imaginatie...)
-Le bagam cateilor bete in c*r.
-Ma holbam la cate un bec fro 5 minute sa vad daca'l pot oprii. (inca mai fac asta)
Ma rujam j cand o auzeam pe mami ca vine. ma stergeam pe guler. eram tot timpul curata si imbracata in alb... iar rujul era rosu .ea a crezut ca e sange ) ce s`a speritr. aproape ca era sa faca infart )
Eu una am bagat catelul in frigider
Am cazut sub pat din patut si m`au cautat bunici ore in sir.eu eram sub pat.no problem[Nici ca raspundeam cand ma strigau]
Cred ca cel mai traznit lucru a fost ca pe la varsta de 9 ani am dat foc la o o sura de paie foarte foarte mare ( cam 8-9 m lunga si vreo 4 de inalta ) in care se adunase munca de 2 ani de zile a bunicilor mei,...ce batacanda am primit de la tata. nu are rost sa mai zic
Alergam dupa o pisica si un iepure am traversat strada am sarit un gard da unu era prea mare sal sar si credeam ca pot intra prin el dar m-am blocat cu capu-n gard si-a venit fratemiu cu 10 prieteni si-un patent si ciocan si sau chinuit 5 ore
mai am chesti prea rusinoase care sunt intime
La 1 an cand am fost o data la tarra era miezu noptii [00] si eu m-am dus in fundu' gradinii, si m-am ascuns dupa pom (si avem gardu cu o portita de deschidere la vecini) si am uitat ca isi lasa vaca deschisa noaptea.si eu cand am vazut'o am tipat de a crezut mama ca ma musca sarpele.La 10 ani la a 2 a lectie de Jujitsu-Karate am vomitat prin sala si la 2 ani i'am aruncat in wc o pereche de Mocasini a tatalui sh am tras apa "dupa ei" si s'au intepenit acolo sh i'a luat mamei 30 min sa ii ia din wc. sh odata pe la 5 ani am dormit odata singura sh mi-a fost frica si m-am ascuns in dulap si am dormita acolo toata noaptea si mama ma cauta ca disperata dimineata si se speria ca auzea din dulap "sunet" inspaimantator (sforaitu' meu)
Shadow82838 întreabă: