| OneMoreChance a întrebat:

Ce lucruri comice faceati cand erati mic? de exemplu eu la 2 sau 3 ani ii luam faina lui mami si mi-o puneam pe fata laughing sau mama m'a facut odata pe la 1 an jumate tampit ca i'am spart farfuria ei lasata ca amintire de la strabunicamea si atunci cand a ajuns tata acasa i'am zis ca eu sunt tampit ca el rolling on the floor)

Răspuns Câştigător
| TeooTeo a răspuns:

-Cădeam în cap cu premergătoru după mine laughing
-eram la tara si imi placea sa ma dau uta-uta pe scara.am luat scara si am agatat-o de casa si cand am dat sa cobor am cazut in grajdul vacilor de la vecini laughing
-eram la padure si eu eram in microbuz in spate ma jucam cu papusile in liniste si ai mei ma cautau in toata padurea
-taraiam pisicile de coada

8 răspunsuri:
| Coryyyyy a răspuns:

Pai : - la 3 ani mi-am blocat curu in galeata la bunica
- la 4 ani mi-am blocat capul in gard, tot la bunica
- la 6 ani, era sa dau foc la casa, am lasat lumanarea aprinsa, iar langa ea era un caiet si a luat foc
- la 10 ani am cazut intr-un beci si era sa mor
- la 9 ani am cazut de pe gard si nu mai puteam respira s.a...

| Hildutza99 a răspuns:

Pai: -la 4-5 ani cand ma jucam ascunsea cu tata prin casa ma ascundeam in cosu de rufe
-imi faceam mustata din spuma pentru baie
cam atat, restul nu mai imi amintesc big grin

| Rapture a răspuns:

-Ma credeam o fetita PowerPuff si am vrut sa ma arunc de la etaj sa vad daca pot zbura.
-Ma mai credeam si o gasca de aia din desenele de pe minimax "Minunatele calatorii ale lui Nils Holgerson"... (am imaginatie...)
-Le bagam cateilor bete in c*r.
-Ma holbam la cate un bec fro 5 minute sa vad daca'l pot oprii. (inca mai fac asta)

| unknow a răspuns:

Ma rujamsmug j cand o auzeam pe mami ca vine. ma stergeam pe gulerlaughing. eram tot timpul curata si imbracata in alb... iar rujul era rosu laughingrolling on the floor.ea a crezut ca e sange laughing) ce s`a speritr. aproape ca era sa faca infart laughing)

| Deedii a răspuns:

Eu una am bagat catelul in frigiderrolling on the floor
Am cazut sub pat din patut si m`au cautat bunici ore in sir.eu eram sub pat.no problemrolling on the floor[Nici ca raspundeam cand ma strigaurolling on the floor]

| cosmin2sun a răspuns:

Cred ca cel mai traznit lucru a fost ca pe la varsta de 9 ani am dat foc la o o sura de paie foarte foarte mare ( cam 8-9 m lunga si vreo 4 de inalta ) in care se adunase munca de 2 ani de zile a bunicilor mei,...ce batacanda am primit de la tata. nu are rost sa mai zic

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Alergam dupa o pisica si un iepure am traversat strada am sarit un gard da unu era prea mare sal sar si credeam ca pot intra prin el dar m-am blocat cu capu-n gard si-a venit fratemiu cu 10 prieteni si-un patent si ciocan si sau chinuit 5 ore
mai am chesti prea rusinoase care sunt intime

| Tokha a răspuns:

La 1 an cand am fost o data la tarra era miezu noptii [00] si eu m-am dus in fundu' gradinii, si m-am ascuns dupa pom (si avem gardu cu o portita de deschidere la vecini) si am uitat ca isi lasa vaca deschisa noaptea.si eu cand am vazut'o am tipat de a crezut mama ca ma musca sarpele.La 10 ani la a 2 a lectie de Jujitsu-Karate am vomitat prin sala rolling on the floor si la 2 ani i'am aruncat in wc o pereche de Mocasini a tatalui sh am tras apa "dupa ei" laughing si s'au intepenit acolo sh i'a luat mamei 30 min sa ii ia din wc. sh odata pe la 5 ani am dormit odata singura sh mi-a fost frica si m-am ascuns in dulap si am dormita acolo toata noaptea si mama ma cauta ca disperata dimineata si se speria ca auzea din dulap "sunet" inspaimantator (sforaitu' meu) rolling on the floor