| Kastum a întrebat:

Ce manga merita de citit?

Răspuns Câştigător
| AnimeChu a răspuns:

Dengeki Daisy, Beast Master, Fairy Tail, Hiyokoi, Crash, High School Debut, Angel Beats, Rozen Maiden, The melancholy of Haruhi Suzumiya, Fairy Tail. ^^ :3

7 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Daca ai cauta bine pe net o sa descoperi ca exista un site cu articole si recomandari manga in romana.

http://miauti.blogspot.com/

Majoritatea articolelor sant recomandari din cele mai tari manga-uri clasice si noi aparute.
Eu va sugerez sa dati o tura pe acolo... site-ul e bine detaliat si mai ales review-urile apar dese.

http://miauti.blogspot.com

| ArexuDeea a răspuns:

Depinde de genurile care iti plac gasesti tot ce vrei pe www.mangareader.net sunt prea multe care merita citite

| ArexuDeea a răspuns:

Daca vrei in romana gasesti pe www.anime.kage.ro

| stupidxmuffin a răspuns:

Depinde ce manga-uri preferi:D
mie imi plac manga-urile shoujo, asa ca am sa-ti dau mai multe exemple din astea XD

manga-uri ongoing:
1. Kimi ni todoke
2. Blue (Chiba Kozue)
3. Koizora - nu este terminata inca, insa povestea este foarte frumoasa. s-a facut si film si serial si carte, iar povestea cica este inspirata de intamplari reale. ti le recomand pe toate.
4. Faster than a kiss - la fel, nu este terminat inca dar povestea este frumoasa
5. Sora Log
6. Stardust Wink - superb xD
7. Bokura wa itsumo

manga-uri terminate:
1. Boku No Hatsukoi Wo Kimi Ni Sasagu - cam mare, 60 de capitole dar se merita! s-a facut si film (i give my first love to you), nu este la fel de emotionant ca si manga-ul dar.recomand.
2. Koko ni iru Yo
3. Beast Master
4. 16 life
5. Chocolate cosmos
6. Dou Danjo - manga-ul asta e ca si filmul "it's a boy girl thing" in cazul in care l-ai vazut XD
7. Love Letter

oneshot-uri :D
1. 99% Love
2. Hug!
3. Beautiful Name
4. Bishounen Shichihenge
5. deco deco kisu
6. hougako kiss

iar daca vrei sa citesti manga-uri traduse in romana poti intra pe www.mangazup.com :D

Răspuns utilizator avertizat
| BaekDongSoo a răspuns:

Citeste Vagabond,Claymore,Berserk, Veritas, Bakuman...mai is o gramada

| sylvester a răspuns:

Naruto, soul eter, full metal alchemist, gintama, fairy tail, death note, D.N Angel, bleach mai multe pe mangafox.com

Întrebări similare